3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Σημαντικό το τεστ με την ΑΕΛ για την Ανόρθωση

By on 8 Αυγούστου, 2020 0 2984 Views

Στο σημερινό φιλικό (08/08, 19:00) με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Τιμούρ Κετσπάγια εκτιμάται ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου αφού για την Ανόρθωση το σημερινό τεστ είναι πολύ σημαντικό για να διαπιστώσει ο Τιμούρ σε ποια κατάσταση βρίσκονται βασικοί του παίκτες αφού πλησιάζει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Σε ότι αφορά το σημερινό φιλικό ο Ελουντού πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Λόρια και Βγκορτς. Πάντως, ο Κροάτης αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και εναπόκειται στον προπονητή του αν θα το χρησιμοποιήσει σήμερα.
Στο μεταξύ, η Ανόρθωση ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διαδικτυακή προπώληση θα τερματιστεί η ώρα 18:00 (Σάββατο 08/08) και θ’ ανοίξει μόνο η Δυτική κερκίδα. Δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί. Οι πύλες του σταδίου θ’ ανοίξουν στις 18:00 και δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η κάρτα φιλάθλου ισχύει κανονικά και η ταξιθέτηση θα γίνει βάσει του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ.
Σημειώνεται ότι όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο καλούνται ν’ ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και κανόνες σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Το φιλικό δεν θα είναι τηλεοπτικό.