2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τελική πρόβα για το ΑΠΟΕΛ ,περιμένοντας τους Ντονγκαλά και Σιβού

Τελική πρόβα για το ΑΠΟΕΛ ,περιμένοντας τους Ντονγκαλά και Σιβού

By on 14 Αυγούστου, 2020 0 1740 Views

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει στις 19:00 το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Πρόκειται για ένα πολύ γερό τεστ το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους γαλαζοκίτρινους να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο που επίσης έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έχει κατά νου να χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ για να δει την ομάδα πώς λειτουργεί. Ερωτηματικό το κατά πόσο θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μπεν Σαχάρ και αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ισραηλινού επιθετικού με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων. Εκτός επιλογών είναι σίγουρα ο ανέτοιμος Ντε Βινσέντι και ο Ουζόχο που ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης.

Στο κεφάλαιο ενίσχυση το ΑΠΟΕΛ αναμένει να έχουν θετική κατάληξη οι περιπτώσεις των Σιβού (γνωστό από την παρουσία του στην δεξιά πτέρυγα της Ανόρθωσης και του Ντονγκαλά ,δυο παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας