17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΡΑΡΑΤ:Στο μονό ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΡΑΡΑΤ:Στο μονό ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν

By on 18 Αυγούστου, 2020 0 1290 Views

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (18/8) η διάσκεψη του προπονητή της Αραράτ, Νταβίντ Καμπάνια για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην διάσκεψη ήταν και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αρμενίας, Χουάν Γκουφράν.

Ο Γκουφράν στις δικές του τοποθετήσεις είπε:

“Η Ομόνοια είναι καλή ομάδα, πρωταθλήτρια στην χώρα της, αλλά προετοιμαστήκαμε καλά”.

Είναι από τα πιο σημαντικά ματς στην καριέρα σας; “Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα”.

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Καμπάνια:

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα, με γρήγορους και ώριμους παίκτες. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στις αντεπιθέσεις. Δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε πιθανότητες να περάσουμε”.

Αν βλέπει την ομάδα του ως το αουστάιντερ και ποια η γνώμη του για το μονό παιχνίδι που θα είναι πολύ διαφορετικό: «Νομίζω ότι το μονό παιχνίδι είναι πιο ισοδύναμο για όλους. Το είδαμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μονό ματς όλα είναι δυνατά και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια έχει να αγωνιστεί εδώ και 5 μήνες και αν ήταν δύσκολη η ανάλυση της: «Ναι ήταν πολύ δύσκολη η ανάλυση της γιατί δεν είδαμε πολλά παιχνίδια. Είναι μια καλή ομάδα. Δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα τους σε κάποιο θεσμό, μόνο σε φιλικά που ο προπονητής τους έκανε δοκιμές. Η κατάσταση είναι δύσκολη για να καταλάβει κανείς πως παίζει, επειδή είναι πρωτόγνωρα τα πράγματα, ωστόσο είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι».