27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έφθασε η ώρα της Ευρώπης για την Ομόνοια.Δίνει σήμερα την πρώτη μάχη στην Αρμενία

Έφθασε η ώρα της Ευρώπης για την Ομόνοια.Δίνει σήμερα την πρώτη μάχη στην Αρμενία

By on 19 Αυγούστου, 2020 0 861 Views

Η ώρα της αλήθειας ,η ώρα της Ευρώπης έφθασε για την Ομόνοια που μπαίνει πρώτη στη μάχη για ευρωπαϊκή διάκριση.Μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και ευελπιστεί ότι αυτή η πορεία που αρχίζει σήμερα θα πάει όσο πιο μακριά γίνεται…
Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στο Γερεβάν από την Αραράτ (18:00 PRIMETEL)στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στοχεύουν στη νίκη που θα τους δώσει συνάμα και την πρόκριση για τη συνέχεια της διοργάνωσης όπου θα την περιμένει η Λέγκια στην Πολωνία. Σε περίπτωση αποκλεισμού, κάτι το οποίο απεύχονται βεβαίως, η ομάδα θα συνεχίσει στον Β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.
Παρά την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και τις σημαντικές διαφοροποιήσεις που έχουν γίνει στις διοργανώσεις, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία σε όλους στο πράσινο στρατόπεδο, για να πάρουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της Ομόνοιας, μετά από πέντε μήνες, αλλά σύμφωνα με τον Χένινγκ Μπεργκ, το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί έτοιμο, για να ανταπεξέλθει των οποιονδήποτε δυσκολιών και να φθάσει στη νίκη.
Είναι παιγνίδι που κρύβει παγίδες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και συγκέντρωση για να μπορέσει η Ομόνοια να… αποδράσει με το «διπλό» και να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.Ο αγώνας είναι μονός και αν δεν υπάρξει νικητής θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
*Το ματς θα σφυρίξει ο Λευκορώσος Viktor Shimusik με βοηθούς τους Evgeni Romanov και Anton Gusev και τέταρτο τον Dzmitry Dzmitryieu.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Το πρόβλημα με τον Φώτη Παπουλή διαφοροποιεί τα πλάνα του Χένινγκ Μπεργκ ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό παιγνίδι. Ο Ελλαδίτης προοριζόταν για το βασικό σχήμα στη θέση του επιτελικού μέσου, στην οποία είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί εκεί ο Μποτεάκ. «Παίζει» πάντως και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κακουλλής ως δεύτερος επιθετικός με προωθημένο τον Ντούρις.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο, στο κέντρο της άμυνας οι Λούφτνερ και Λανγκ, στο δεξί άκρο ο Χούμποτσαν, στο αριστερό άκρο ο Λέζιακς, στη μεσαία γραμμή δεδομένη η παρουσία των Γκόμες και Γκόμεθ, πιο μπροστά πιθανώς να αγωνιστεί ο Μποτεάκ, στα δυο πλάγια οι Τιάγκο και Μαυρίας και στην κορυφή ο Κακουλλής ή ο Ντούρις.