5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aνεβάζει ποιότητα το ΑΠΟΕΛ με Ντογκαλά…Εξαιρετικό δίδυμο με Τάμαρι

Aνεβάζει ποιότητα το ΑΠΟΕΛ με Ντογκαλά…Εξαιρετικό δίδυμο με Τάμαρι

By on 19 Αυγούστου, 2020 0 1934 Views

Ο Ουζουνίδης που ήθελε διακαώς τον Ντογκαλά, θεωρεί ότι βρήκε ακόμα μια καλή λύση στο επιθετικό άκρο, το οποίο γεμίζει πλέον με ταχύτητα αφού ένα από τα στοιχεία που συνοδεύουν την τελευταία μεταγραφή της ομάδας, είναι η εκρηκτικότητα.

Πλέον η πιο ποιοτική μεταγραφή όπως χαρακτηρίζεται αυτή του Ντογκαλά πήρε και επίσημο χαρακτήρα.
Ο Κονγκολέζος με Βελγικό διαβατήριο ανακοινώθηκε και έκανε την πρώτη προπόνηση στον Αρχάγγελο δίνοντας παράλληλα μία νέα επιλογή στον προπονητή.

Ο Ντογκαλά μαζί με τον Τάμαρι ( όσο τουλάχιστον θα είναι στον Αρχάγγελο) αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα επιθετικά άκρα που έχει την ικανότητα και την ποιότητα να δώσει στον Μπεν Σαχάρ την ευκαιρία να σκοράρει.
Είναι ενδεικτική η συμφωνία με τον Ντογκαλά και συγκεκριμένα η χρονική διάρκεια που περιλαμβάνει 3ετές συμβόλαιο. Αποτελεί σημάδι της εμπιστοσύνης που υπάρχει προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αλήθεια ότι κουβαλάει εξαιρετικό βιογραφικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του,
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την KRC Genk για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Dieumerci Ndongala.
Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι 3ετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2023.
Ο Dieumerci Ndongala είναι γεννημένος στις 14/06/1991 και κατάγεται από το Κονγκό. Αγωνίζεται ως κοινοτικός με βελγικό διαβατήριο. Αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές του Βελγίου αλλά επέλεξε να αγωνίζεται με την εθνική της χώρας καταγωγής του.
Έχει στην τροπαιοθήκη του ένα μετάλλιο πρωταθλητή Βελγίου, ένα μετάλλιο κυπελλούχου ενώ κατέκτησε και ένα Super Cup.
Καλωσορίζουμε τον Dieumerci στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τον ΑΠΟΕΛ».
Η συμμετοχή του Ντογκαλά αναμένεται να κριθεί από το βαθμό ετοιμότητας του. Αν δείξει ότι μπορεί να παίξει αμέσως, δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή το βράδυ να τον δουν οι φίλοι της ομάδας. Αν όχι, τότε στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα που θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη. Η διοίκηση αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να τον εγγράψει στο δυναμικό, μέχρι την Παρασκευή για να δικαιούται να αγωνιστεί στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ:Η προσθήκη Ντογκαλά δεν μειώνει καθόλου την υπόλοιπη μεταγραφική δραστηριότητα. Τουναντίον μάλιστα. Ο Ουζουνίδης μαζί με το γνωστό επιτελείο που ασχολείται με την συμπλήρωση του ρόστερ δουλεύουν καθημερινά για να υλοποιήσουν τις επόμενες προσθήκες.
Το βάρος στρέφεται στον κεντρικό αμυντικό, αλλά αν προκύψει και ποδοσφαιριστής για τις άλλες θέσεις, όπως η μεσαία γραμμή και η επιθετική, θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.
Θυμίζουμε ότι «έπαιξε» το όνομα του Σιβού χωρίς να προκύψει εξέλιξη, όμως όσο ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα, τίποτε δεν αποκλείεται.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Δύο προπονήσεις έχουν μείνει εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ο Ουζουνίδης περιμένει να δει την ετοιμότητα του Βίκτωρ Κλωναρίδη μετά την αναγκαστική του αλλαγή στο φιλικό με τον Απόλλωνα και ελπίζει ότι ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε.
Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί και μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να συγκροτήσει μία δυνατή 11άδα εν όψει της πρεμιέρας.