17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η σκέψη του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα.Απόψε μαθαίνει πρώτο αντίπαλο στην Ευρώπη

Η σκέψη του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα.Απόψε μαθαίνει πρώτο αντίπαλο στην Ευρώπη

By on 20 Αυγούστου, 2020 0 1481 Views

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στρέφει την προσοχή των ποδοφσφαιριστών του ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να κάνουν την καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει αναλύσει μαζί με τους συνεργάτες του την Καρμιώτισσα και ανάλογα αναμένεται να προετοιμάσει το πλάνο του, ώστε να αποτραπεί έκπληξη και το ΑΠΟΕΛ να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς.
Τον πρώτο αντίπαλο παρακολούθησαν σε αρκετά φιλικά, μέλη της προπονητικής ομάδας και μετέφεραν όλες τις πληροφορίες στον προπονητή.
 Η σημερινή προπόνηση, αναμένεται να καθορίσει και την πρώτη επίσημη αποστολή εν όψει του αυριανού αγώνα με την Καρμιώτισσα (19:30 ΓΣΠ).
Παραμένει άγνωστη η σκέψη του Ελλαδίτη προπονητή για τον Ντογκαλά. Λογικά θα τον ρίξει σταδιακά στο γήπεδο, ενώ αν θα τον υπολογίσει εν όψει της 1ης αγωνιστικής είναι καθαρά θέμα ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή.
Ενδιαφέρει επίσης και η απόφαση για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη. Χθες προπονήθηκε, εξέλιξη που δίνει πιθανότητες στον Ελλαδίτη επιθετικό να κάνει επίσημο ντεμπούτο, όμως αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν πρόκειται να αγωνιστεί.
Επίσης, η περίπτωση Ντε Βινσέντι αξιολογείται καθημερινά. Ο Αργεντινός καλύπτει το χαμένο έδαφος έχοντας συμπληρώσει μία βδομάδα φουλ πρόγραμμα προπόνησης.
Εκτός απροόπτου αναμένεται να μείνουν έξω οι τρεις «κομμένοι» παίκτες που είναι υπό παραχώρηση οι Σάβιτς, Λαφράνς και Γιάκολις.
 Η εικόνα των τελευταίων φιλικών παραπέμπει και στην εκτίμηση για τους επικρατέστερους ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν την πρώτη επίσημη 11άδα.
Ο Σίλβα θα είναι στα δοκάρια με τον Μιχαΐλοβιτς δεξιά στην άμυνα, το Νικόλα Ιωάννου αριστερά και το Σάντος μαζί με το Μερκή ή το Σιέλη κεντρικούς αμυντικούς.
Ο Λουντέμο και ο Γένσεν, δυάδα στη μεσαία γραμμή με το Ζαχίντ  σε ρόλο επιτελικού και τον Τάμαρι δεξιά στην επίθεση ενώ αριστερά, αν είναι έτοιμος ο Κλωναρίδης θα πάρει τη θέση, διαφορετικά ο Εφραίμ προβάλλει σαν εναλλακτική λύση.
Ο Μπεν Σαχάρ στην επίθεση θα συμπληρώσει την 11άδα στο 4-2-3-1 που παρατάσσει ο Ουζουνίδης.
Γίνεται αντιληπτό, ότι παρόλο που υπάρχουν μεταγραφικές εκκρεμότητες μπορεί ο προπονητής να συγκροτήσει μία καλή ομάδα, η οποία έχει τα φόντα, να ξεκινήσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα.
Όταν ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός που περιλαμβάνει τουλάχιστον άλλες τρεις προσθήκες, με κεντρικό αμυντικό, ένα αμυντικό χαφ και ένα ακραίο επιθετικό που να μπορεί να αγωνιστεί ταυτόχρονα στην κορυφή της επίθεσης, τότε θα προκύψει πληρότητα σε όλες τις θέσεις.
Υπάρχει ταυτόχρονα η επιλογή με τους Ντογκαλά και Ντε Βινσέντι, συν επίσης ο Ουζόχο που είναι ποδοσφαιριστές αξίας.
ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ: Γύρω στα μεσάνυχτα θα μάθει το ΑΠΟΕΛ τον πρώτο αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο νικητής του σημερινού αγώνα που αρχίζει στις 22:00 ανάμεσα στην Τρε Πένε καιΤζιλάνι θα ξεκαθαρίσει αν η ομάδα ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο ή στο Κόσοβο με το ματς να έχει οριστεί την ερχόμενη Πέμπτη 27 Αυγούστου.
ΤΕΣΤ: Στο μεταξύ, τηρώντας 100% το πρωτόκολλο της ΚΟΠ, όλοι όσοι πάνε καθημερινά στον Αρχάγγελο, υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές, όλο το προπονητικό τιμ, το γραφειακό προσωπικό και περίπου 50 άτομα έκαναν το τεστ 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το τεστ θα επαναλάβουν την ερχόμενη Τρίτη, όλα τα μέλη που θα ακολουθήσουν την αποστολή για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.
Το ΑΠΟΕΛ, είναι από τις ομάδες που έχουν υποβληθεί στο συγκεκριμένο τεστ πριν από την έναρξη των προπονήσεων και γενικά στον Αρχάγγελο, τηρούνται κατά γράμμα τα μέτρα για τον κορωνοϊό.