17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ:Η πρεμιέρα,ο Ατζίλι,τα γήπεδα,οι αναβολές

By on 21 Αυγούστου, 2020 0 719 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για το θέμα που προέκυψε με τις αναβολές: «Άλλο το θέμα με τον κορωνοϊό που επηρεάζει όλο τον κόσμο και άλλο το ανέκδοτο που ακούμε σε κάθε έναρξη αγωνιστικής περιόδου. Δεν μπορούμε να φτάνουμε την τελευταία μέρα και να έχουμε αυτά τα θέματα. Το μεταφέραμε και χθες στην ΚΟΠ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτούμε να μην αγωνιστούμε στο αποψινό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ανακαλύπτουμε την ταχινόπιτα. Έχουμε πρόβλημα με τα γήπεδα. Μόνο το ΓΣΠ και το ΑΕΚ Αρένα αδειοδοτήθηκαν. Τα υπόλοιπα είναι απαρχαιωμένα γήπεδα. Όσο δεν αποδεχόμαστε την πραγματικότητα, θα έχουμε κάθε χρόνο την ίδια ιστορία. Αυτό δεν θα σταματήσει. Θα αντιμετωπιστεί μόνο όταν η πολιτεία, η Βουλή και τα κόμματα κατανοήσουν ότι για να έχουμε κυπριακό ποδόσφαιρο, πρέπει να κάνουμε γήπεδα. Το ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ενώ πρέπει να πείσεις τον κόσμο ότι όταν έρθει στο γήπεδο, θα έχει ασφάλεια και δεν θα ταλαιπωρείται».
Για το αποψινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Είναι σημαντικό γεγονός ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ξεκινάμε με στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε πολλά θέματα που αντιμετωπίζουμε».
Για το ότι περιμένουν να μάθουν αντίπαλο: «Δεν ξέρουμε ούτε τον αντίπαλο μας στην Ευρώπη, ούτε πότε θα παίξουμε. Θα περιμένουμε το Σάββατο, να μάθουμε πότε θα παίξουμε. Αν προκριθούν οι Πρίστινα και Τζιλάνι θα παίξουμε Τρίτη ή Τετάρτη. Αν προκριθεί η Τρε Πεν, θα παίξουμε την Πέμπτη στο Σαν Μαρίνο. Περιμένουμε το Σάββατο το βράδυ, να δούμε αν θα περάσει η Πρίστινα. Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο, την Κυριακή να έχουμε να διευθετήσουμε πτήσεις και τεστ, για να πετάξουμε την Δευτέρα το πρωί. Η ΟΥΕΦΑ με την οποία έχει συνεχή επικοινωνία, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει Τετάρτη ο αγώνας. Είναι πολύπλοκο τα πράγματα, όμως πρέπει να συμβιβαστούμε».
Για τα αγωνιστικά ενόψει Καρμιώτισσας: «Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν θέμα ανετοιμότητας και έμειναν εκτός είναι ο Ουζόχο και ο Κλωναρίδης που είχε ένα σφίξιμο. Δεν θα πάρουμε ρίσκο και θα μείνει εκτός αποστολής. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Ο Ντογκαλά κρίθηκε ανέτοιμος αφού δεν είχε πολλές μέρες να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».
Αν θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας ο Ατζίλι: «Δεν θα ολοκληρωθεί καμία μεταγραφή εντός της ημέρας. Μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής, όμως θα το κοιτάξουμε τις επόμενες μέρες. Όταν καταλήξουμε θα ενημερώσουμε».
Για τους ποδοσφαιριστές (Σάβιτς, Γιάκολις, Λαφράνς) που είναι εκτός πλάνων: «Πριν από δύο μήνες διαβάζαμε ότι ο Ντε Βινσέντι ήταν εκτός πλάνων. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα Οι εξελίξεις είναι που καθορίζουν το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας. Όλοι είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΟΕΛ και διατηρούν συμβόλαια. Ο κ. Ουζουνίδης επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι σήμερα μπορούν να τον βοηθήσουν περισσότερο. Ο Σάβιτς έχει χάσει όλη την προετοιμασία, είναι ανέτοιμος».
Για τον Γένσεν και τη φημολογία που αναπτύχθηκε για αποχώρηση: «Είναι ένας από τους τέσσερεις αρχηγούς του ΑΠΟΕΛ. Η μόνη συζήτηση που είχαμε ήταν αυτή. Ότι θα ήταν αρχηγός. Εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του και έδωσε την υπόσχεση για κατάκτηση πρωταθλήματος και είσοδος στους ομίλους».
Για το Νικόλα Ιωάννου και αν υπάρχει κάτι νεότερο που να αφορά ενδεχόμενο πώλησης του: «Απολύτως τίποτα. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή όσο αφορά το ποσό για αγορά του ποδοσφαιριστή. Είχαν προστεθεί κάποιοι όροι που δεν μας ενδιαφέρουν που αφορούν τις συμμετοχές του. Ο Νικόλας συνεχίζει κανονικά στην ομάδα».
Για τον Τάμαρι: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».
Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα: «Είναι περίεργη η μεταγραφική εποχή. Προστίθενται επιλογές, κοιτάζει ο κ. Ουζουνίδης. Θα περιμένουμε να δούμε. Θα ψάξει να βρει τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να προσθέσουν ποιότητα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή πώληση ποδοσφαιριστή. Δεν μπορώ να πω τον αριθμό μεταγραφών που θα γίνουν».