7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Θα εγγραφούν Ατζίλι και Κάρλος Ντίας αλλά θα έρθει και άλλη ενίσχυση

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Θα εγγραφούν Ατζίλι και Κάρλος Ντίας αλλά θα έρθει και άλλη ενίσχυση

By on 21 Αυγούστου, 2020 0 563 Views

Μιλώντας στην Cablenet, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανέφερε πως οι Ατζίλι και Κάρλος Ντίας βρίσκονται στην Κύπρο και πως θε ενταχθούν στο ρόστερ.
Αναλυτικά όσα είπε για τα μεταγραφικά: «Έχουν έρθει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, οι Ατζίλι και Ντίας, οι οποίοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και όλα τα διαδικαστικά με τον κορωνοϊό και θα εγγραφούν στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν ακόμα 2-3 θέσεις που θα ενισχυθούμε. Υπάρχει μια μικρή λίστα και περιμένουμε τον προπονητή».
Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, κάναμε προετοιμασία στην Κύπρο. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Κάναμε τις περισσότερες μεταγραφές, κάναμε ποιοτικές μεταγραφές και απομένουν 1-2 προσθήκες. Ο στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και η πρόκριση στους ομίλους. Το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Υπάρχουν και κάποιοι νεαροί παίκτες. Οι προσθήκες που θα ακολουθήσουν θα κάνουν πιο ευέλικτο το ρόστερ. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα χρειαστούν όλοι. Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση».
Για τον Γένσεν: «Δεν υπήρξε τίποτα με το συγκεκριμένο. Γράφονται διάφορα. Είναι στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ».
Για τους Γιάκολις, Λαφράνς και Σάβιτς: «Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Ψάχνουμε να βρουν ομάδα για να παραχωρηθούν».