5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολη νίκη της Λέγκια με δυο γκολ του Πέκχαρτ και μέτρια εμφάνιση

Δύσκολη νίκη της Λέγκια με δυο γκολ του Πέκχαρτ και μέτρια εμφάνιση

By on 22 Αυγούστου, 2020 0 1922 Views

Η επόμενη αντίπαλος της Ομόνοιας για τον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Λέγκια Βαρσοβίας επικράτησε δύσκολα στην πρεμιέρα του Πολωνικού πρωταθλήματος της Ρακόφ με 2-1 εκτός έδρας.

Η Λέγκια ήταν η ομάδα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση, μόλις στο 17ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Πέκχαρτ. Από το 45+2 η Λέγκια έπαιζε με αριθμητικό πλεοντέκτημα μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Wilusz της Ρακόφ.

Εντούτοις οι γηπεδούχοι έστω και με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Κουν στο 52ο λεπτό. Η Λέγκια όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με πρωταγωνιστή τον Πέκχαρτ και πάλι κατάφερε στο 84ο λεπτό να πάρει την δύσκολη νίκη.

Να σημειώσουμε ότι στα ΜΚΔ της Λέγκια έγινε “χαμός” με τους οπαδούς της να παραπονιούνται για την εικόνα της ομάδας τους κόντρα σε ένα πιο αδύνατο αντίπαλο από την ομάδα τους, ενώ δεν έκρυψαν και τον φόβο και για την επικείμενη αναμέτρηση με την  Ομόνοια.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι η Λέγκια μετράει 3 στα 3 σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, στο κύπελλο Πολωνίας, στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα.