18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Καλός ο βαθμός….αλλά δεν είχαμε βοήθεια που είχαν άλλα χρόνια για την Ευρώπη

ΜΠΕΡΓΚ:Καλός ο βαθμός….αλλά δεν είχαμε βοήθεια που είχαν άλλα χρόνια για την Ευρώπη

By on 22 Αυγούστου, 2020 0 1886 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Πάφο.X

“Ήταν μια καλή απόδοση για εμάς σήμερα. Δεν είχαμε μια φυσιολογική ομάδα, αλλά η απόδοση ήταν καλύτερη από το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών. Είμαστε ακόμα στην αρχή, δώσαμε ήδη δύο εκτός έδρας παιχνίδια  και θα δώσουμε και τρίτο. Χρειαζόμαστε περισσότερους από 15 παίκτες για να βγάλουμε το πρόγραμμα αυτό. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ. 

Την Τετάρτη παίξαμε 120 λεπτά. Αν επιλέγαμε τους ίδιους παίκτες ίσως να είχαμε τραυματισμούς ή να μην είχαμε την ίδια απόδοση.Πέρσι εδώ χάσαμε με την βασική 11αδα.Ο βαθμός που πήραμε είναι καλός με τα δεδομένα που έχουμε.

Τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες που αγωνίζονταν στην Ευρώπη είχαν βοήθειες με το πρόγραμμα γιαυτό ήρθαν και επιτυχίες στην Ευρώπη.. Εμείς δεν είχαμε”. 

Για τις πολλές αλλαγές: «Ήρθαμε την Πέμπτη το πρωί στην Κύπρο και ενώ παίξαμε 120 λεπτά και γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε τόσους πολλούς νεαρούς. Θα πάμε με την ίδια ομάδα που παίξαμε την προηγούμενη Τετάρτη. Είμαι χαρούμενος από τους νεαρούς, προπονούνται καλά και όπως προπονούνται έτσι αγωνίστηκαν σήμερα. Θα έχουμε τέσσερις μέρες ξεκούρασης και θα παίξουμε με περισσότερους βασικούς με την Λέγκια».
Για το παιχνίδι με την Λέγκια: «Η Λέγκια είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Αραράτ και την Πάφο. Έχει εμπειρία και ποιότητα στην Ευρώπη,. Είναι φαβορί η Λέγκια και θα χρειαστεί να σταθούμε επάξια απέναντι τους για να πάρουμε την πρόκριση».
«Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία στην ομάδα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το ρόστερ μας μέσα στο μπάτζετ μας. Πήραμε τον Σενέ, ένα ταλέντο αλλά δεν αγωνίστηκε ξανά σε αυτό το επίπεδο. Ο Κακουλλής ήταν εκτός από πολλά χτυπήματα. Θα ανταγωνιστούμε την Λέγκια».