18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Ξαφνικά ήρθαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Ξαφνικά ήρθαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε

By on 22 Αυγούστου, 2020 0 2739 Views

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Δόξα ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:
«Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Φανήκαμε άτυχοι γιατί άλλαξε η λειτουργία στο αμυντικό κομμάτι. Χάσαμε δύο ποδοσφαιριστές τους Πέδρο και Βασιλείου πολύ νωρίς. Μέχρι εκείνη την στιγμή η οποία έβγαζε και επιθέσεις και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Μετά από αυτό χάσαμε τον έλεγχο.
Στην επανάληψη έπρεπε να μπούμε από την και να δείξουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει δρόμος. Βλέπουμε το παιχνίδι της Πέμπτης στο ΓΣΠ και πως θα περάσουμε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο Σωφρόνης Αυγουστή.
Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών Πέδρο και Βασιλείου; «Θα περιμένουμε την αυριανή μέρα. Θα περάσουν από εξετάσεις για να δούμε ποια ακριβώς είναι η ζημιά».
Για τον Νσούε ο οποίος δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή λίστα αλλά ήταν και πάλι εκτός αποστολής: «Δεν είναι ώρα να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει».
Η μεγάλη αποχή επηρέασε την ομάδα; ; «Δεν μας ανησυχεί αυτό. Την τελευταία εβδομάδα όλα πήγαιναν αρκετά καλά. Ξαφνικά ήρθαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Η ομάδα ήταν πανέτοιμη αλλά κάποια πράγματα που δεν τα περιμένεις επηρεάζουν. Δεν τελείωσε κάτι, ένα παιχνίδι μόνο δώσαμε και θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης με στόχο την πρόκριση».