20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρί Σ. Ζ. VS Μπάγερν. O τελικός του Champions League παίζει στην Bet on Alfa

Παρί Σ. Ζ. VS Μπάγερν. O τελικός του Champions League παίζει στην Bet on Alfa

By on 23 Αυγούστου, 2020 0 493 Views

Η ώρα για τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έφτασε, με τον μεγάλο τελικό του Champions League να είναι προγραμματισμένος να γίνει απόψε στις 22:00. Εκεί θα αναμετρηθούν η Παρί Σεν Ζερμέν που φιλοδοξεί να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Μπάγερν Μονάχου που βρίσκεται για 11η φορά στον τελικό και έχει σαν στόχο να κατακτήσει για 6η φορά το τρόπαιο ισοφαρίζοντας την επίδοση της Λίβερπουλ.

Ο μεγάλος τελικός του Champions League, προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Επίσης είναι διαθέσιμο το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον μεγάλο τελικό και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς επίσης και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου με απόδοση 1.60 έχει η Μπάγερν που έκανε φοβερή πορεία στη φετινή διοργάνωση, έχοντας τον Λεβαντόφσκι στην καλύτερη του κατάσταση, ενώ η απόδοση της Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ και Μπαπέ για να κατακτήσει το Champions League, είναι 2.30.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται στο 3.15, στο 2.00 νίκη της Μπάγερν και σε απόδοση 4.00 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Αν πιστεύετε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα κατακτήσει το τρόπαιο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η απόδοση είναι 2.80 και η αντίστοιχη απόδοση για την Μπάγερν 1.85, αν πιστεύετε ότι το ματς θα πάει στην παράταση με την Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτά το τρόπαιο απόδοση 14 και με την Μπάγερν να φτάνει στην κατάκτηση 9.30, ενώ αν πιστεύετε πως ο τελικός θα κριθεί στα πέναλτι με πρωταθλήτρια Ευρώπης την Παρί Σεν Ζερμέν 16.50 και με πρωταθλήτρια Ευρώπης την Μπάγερν 15.50.

Στο 1.70 είναι η απόδοση για να σκοράρει πρώτη στον τελικό η Μπάγερν, 2.10 να σκοράρει πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν και 23 να μην σκοράρει καμία ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Όσον αφορά τον αριθμό τερμάτων που θα σημειωθούν στον μεγάλο τελικό, το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.39 και το under 2.5 goals 2.95, στο 1.95 είναι η απόδοση του over 3.5 goals και 1.85 το under 3.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.38.

Απόδοση 4.00 έχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν για να σκοράρει το πρώτο γκολ του αποψινού τελικού, ακολουθεί ο Κίλιαν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 6.30,ο Νεϊμάρ έχει απόδοση 6.89 και ο πρωταγωνιστής της Μπάγερν στον ημιτελικό με την Λιόν Γκνάρμπι 7.20.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa