19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας

ΜΠΕΡΓΚ:Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας

By on 25 Αυγούστου, 2020 0 1266 Views
ΜΠΕΡΓΚ: "Είναι φανταστική εμπειρία/Να φτάσουμε στο ψηλότερο μας επίπεδο"

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/08) η διάσκεψη τύπου του Χένινγκ Μπεργκ για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Λέγκια για τον 2ο προκριματικό του UEFA Champions League.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Αρχικό σχόλιο για το ματς: Ανυπομονούμε, γνωρίζουμε τον αντίπαλο, μια καλή ομάδα με ποιότητα. Είναι υψηλότερου επιπέδου ομάδα σε σχέση με ότι αγωνιζόμαστε συνήθως. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για το αν βοηθάνε οι καιρικές συνθήκες: Είναι ευκολότερο να παίζουμε σε αυτές τις συνθήκες σε σχέση με τους 35 βαθμούς της Κύπρου. Βοηθάει στην φυσική κατάσταση και στο να έχουμε υψηλότερες εντάσεις. Θα χρειαστεί να έχουμε ψηλότερες εντάσεις και καλύτερη φυσική κατάσταση καθώς θα παίξουμε με ένα ποιοτικότερο αντιπάλο σε σχέση με το τι αγωνιζόμαστε συνήθως

Για το πώς περιμένει την Λέγκια: Αναμένω παρόμοιο επίπεδο σε σχέση με τις περσινές εμφανίσεις. Ξεχωρίζει για τις φυσικές της δυνάμεις. Έχει ένα ψηλό επιθετικό με εκτόπισμα και τον ψάχνει με μακρινές μπαλιές όμως παράλληλα προσπαθεί να κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο.

Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να προκριθεί: Θα πρέπει να φτάσουμε κοντά, αν όχι να φτάσουμε στο ψηλότερο μας επίπεδο. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να σκοράρουμε. Είναι φανταστική εμπειρία για εμάς, έχει καιρό η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη.

Για τους νεαρούς και τον Ασάντε: Είναι το τρίτο μας εκτός έδρας παιχνίδι σε μια εβδομάδα, τεστάρονται οι αντοχές του ρόστερ μας. Κάποιοι νεαροί που έπαιξαν με την Πάφο έδειξαν θάρρος. Αλλά θα γίνουν αλλαγές αύριο. Ο Ασάντε είναι έτοιμος και είναι στο ρόστερ για αύριο.

Για το πώς νιώθει που επιστρέφει στην Βαρσοβία ως αντίπαλος: Εχω πολύ καλές αναμνήσεις σε αυτά τα σχεδόν δυο χρόνια στην Λέγκια. Είχα αρκετές επιτυχίες, πήρα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, παίξαμε στην Ευρώπη. Το παιχνίδι με την Σέλτικ είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς ήταν ταυτόχρονα η καλύτερη και η χειρότερη μου στιγμή. Εχω ζήσει όμορφες στιγμές στην Λέγκια, πολύ ιδιαίτερο που επιστρέφω. Είμαι όμως επαγγελματίας και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προκριθεί η Ομόνοια.