27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Τα παιχνίδια της Ευρώπης μένουν αξέχαστα. Οι ποδοσφαιριστές είναι 100% έτοιμοι ψυχολογικά

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Τα παιχνίδια της Ευρώπης μένουν αξέχαστα. Οι ποδοσφαιριστές είναι 100% έτοιμοι ψυχολογικά

By on 26 Αυγούστου, 2020 0 1596 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στην Σαμπουρτάλο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Η αρχική τοποθέτηση:
 «Ξεκινά η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε προετοιμαστεί και οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι ένας μονός αγώνας και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί δεν υπάρχει περιθώριο διόρθωσης λάθους με δεύτερο παιχνίδι. Είδαμε την Σαμπουρτάλο αρκετές φορές. Παίζει σαν σύνολο και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Από το πρώτο λεπτό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκρισης τον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, όμως θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Μαζί μου είναι ο Ρομπέρζ και εύχομαι όπως και τα προηγούμενα χρόνια να καταφέρουμε να πάμε μέχρι το τέλος στην Ευρώπη. Όλα είναι πιθανά, πρέπει η ομάδα να μπει έτοιμη. Είναι ένα παιχνίδι 90’ και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους».
Για τη σημασία των ευρωπαϊκών αγώνων: «Τα παιχνίδια τη Ευρώπης μένουν αξέχαστα. Οι ποδοσφαιριστές είναι 100% έτοιμοι ψυχολογικά. Θέλουμε ακόμη χρόνο για να βρούμε ρυθμό, όμως ξέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να υπάρχει πάθος, συγκέντρωση για την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι που στόχος είναι στον επόμενο γύρο. Είδαμε και την Ομόνοια που πήγε μέχρι την παράταση για να περάσει. Σημασία έχει να περάσεις στον επόμενο γύρο».
Για τους Μπένσοπ και Αγκίρε είπε ότι έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους. Στην αποστολή θα είναι και ο Χάμπος Κυριάκου που κάνει κανονικά προπόνηση. Εκτός είναι οι Πέδρο και Βασιλείου. 
Για τον Λάρσον: «Θα ταιριάσει απόλυτα στο πλάνο ο Λάρσον και θα μας δώσει ταχύτητα και ποιότητα. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει αρκετά πράγματα να δώσει στην ομάδα. Θέλει κάποιο χρόνο για να ετοιμαστεί. Είναι σημαντικό που θα δουλέψει κατά το διάστημα της διακοπής. Αν δούμε ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα 1-2 κινήσεις για να βελτιώσουμε την ομάδα, θα το κάνουμε».


Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ανέφερε τα ακόλουθα: «Αύριο ξεκινά η Ευρωπαϊκή μας πορεία. Η φετινή διοργάνωση είναι διαφορετική. Ένα 90λεπτο χωρίς τους οπαδούς μας. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».