6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Τα σχέδια του Μπεργκ για να έρθει η νίκη…

By on 26 Αυγούστου, 2020 0 943 Views

Mε βραδινή προπόνηση που έγινε στο Stadion Miejski Legii Warszaw η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώσε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Όσοι ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Πολωνίας είναι πανέτοιμοι για να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια νέα πρόκριση. Στις τάξεις των “πρασίνων” επικρατεί πολύ καλή διάθεση και ανυπομονησία για την αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ έχουν πίστη και αισιοδοξία στις δυνάμεις τους.Σε μονό αγώνα εκτός έδρας χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσει ο φθάσει στο στόχ της η Ομόνοια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φώτη Παπουλή και Ανδρόνικο Κακουλλή, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Νορβηγού κόουτς, ενώ μέσα είναι και οι Ασάντε και Σενέ οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή στην Πολωνία.

Δεν αποκλείετε ο Ασάντε να πάρει χρόνο συμμετοχής είτε στο αρχικό σχήμα είτε αλλαγή. Το βέβαιο είναι ότι η 11αδα της Ομόνοιας θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα της Πάφου και σχεδόν ίδια με αυτή που έπαιξε στην Αρμενία με τον Μποτεάκ να αρχίζει τον αγώνα αλλά να μην μπορεί ο Κακουλλής λόγω του τραυματισμού του.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Βαρσοβία: