2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: Κανείς δεν σου δίνει κάτι αν δεν ιδρώσεις(ένταση από άσχετες ερωτήσεις )

OΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: Κανείς δεν σου δίνει κάτι αν δεν ιδρώσεις(ένταση από άσχετες ερωτήσεις )

By on 26 Αυγούστου, 2020 0 1447 Views

Στη συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με την Τζιλάνι Προκλήθηκε ένταση όταν Κοσοβάρος δημοσιογράφος ζήτησε σχόλιο για τις δηλώσεις του Σάβιτς που είπε δεν τους αναγνωρίζει ενώ ο ίδιος δημοσιογράφος ρώτησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που δεν προκριθεί το ΑΠΟΕΛ.Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Εφραίμ:

Αρχικά ανέφερε ο κ. Ουζουνίδης: «Όχι δεν νιώθουμε έξτρα πίεση. Κάναμε κάποια λάθη στην πρεμιέρα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε σοβαροί και παλέψουμε για κάθε μπάλα, θα έρθει το αποτέλεσμα. Έχουμε δει το παιχνίδι της Τζιλάνι με την ομάδα του Σαν Μαρίνο. Μελετήσαμε την ομάδα και ξεχωριστά τους παίκτες. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κανείς δεν σου δίνει κάτι αν δεν ιδρώσεις, αν δεν παλέψεις στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Αν αποκλειστεί το ΑΠΟΕΛ, θα είναι λόγος για να παραιτηθεί ο κόουτς: (ερώτηση από αθλητικογράφο από το Κόσσοβο)«Τι ερώτηση είναι αυτή; Πάμε παρακάτω! Σε όλες τις ομάδες φταίει ο προπονητής».

Το θέμα Βούγιαντιν Σάβιτς απασχόλησε με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του ποδοσφαιριστή (σ.σ. είπε ότι δεν αναγνωρίζει το Κόσοβο και για αυτό δεν ταξίδεψε). «Δεν μας αφορούν τα πολιτικά. Είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα. Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο εδώ», απάντησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος και αφού επέμεινε ο δημοσιογράφος από το Κόσσοβο ο κ. Ουζουνίδης του είπε: «Δεν έκανε προετοιμασία και δεν είναι έτοιμος. Ξεκίνησε να κάνει τώρα προπονήσεις, και αν δεν το ξέρουν ήταν θετικός με κορωνοϊό γι’ αυτό είναι ανέτοιμος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Εφραίμ επισήμανε ότι ο μεγάλος στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να φτάσει όπως και τα προηγούμενα χρόνια στη φάση των ομίλων. «Εξαρτάται καθαρά από εμάς από το πόσο σοβαροί και με ποια νοοτροπία θα μπούμε στο παιχνίδι», είπε.