4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Sport: «Παρί και Γιουνάιτεντ για Μέσι».Πόσα ζητά η Μπαρτσελόνα(222 εκ ευρώ!!)

Sport: «Παρί και Γιουνάιτεντ για Μέσι».Πόσα ζητά η Μπαρτσελόνα(222 εκ ευρώ!!)

By on 26 Αυγούστου, 2020 0 450 Views

Με δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Sport» ανέφερε πως οι Παρί και Γιουνάιτεντ δείχνουν να έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Η είδηση της απόφασης του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους Καταλανούς. Ο Αργεντίνοςμάλιστα με φαξ τους ενημέρωσε πως θέλει να φύγει από τους «μπλαουγκράνα», μια απόφαση που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι οι φίλοι της ομάδας, διαδηλώνοντας έξω από το Καμπ Νου.

Τα πρώτα σενάρια σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μέσι, ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να έχει το προβάδισμα, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα «Sport» έρχεται να τα αλλάξει όλα. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως οι πιθανοί προορισμοί του Μέσι είναι οι Παρί και Γιουνάιτεντ.

Οι Γάλλοι θέλουν να φτιάξουν επική τριάδα με Νεϊμάρ και Μπαπέ και να σηκώσουν το Champions League, έχοντας και τα χρήματα να τον αποκτήσουν, ενώ οι Άγγλοι πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport», έχουν πλησιάσει το περιβάλλον του παίκτη. Τρίτη ομάδα που παίζει δυνατά είναι και η Ίντερ που με τους Κινέζους ιδιοκτήτες έχει τα χρήματα να πάρουν τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Η Μπαρτσελόνα δεν δέχεται ότι ο Λιονέλ Μέσι δικαιούται να φύγει ως ελεύθερος, αλλά θέλει να καθίσει να διαπραγματευτεί με τον Αργεντινό και να συμφωνήσουν ότι θα φύγει ως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για την είδηση – βόμβα του αιτήματος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο μέσω FAX, αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο σύλλογος διαφωνεί ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ούτε πρόκειται να ζητήσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης, ώστε να αποχωρήσει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπάρτσα.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», λοιπόν, η Μπαρτσελόνα δέχεται να παραχωρήσει τον Μέσι, αλλά ΜΟΝΟ αν γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Η τιμή του, δηλαδή, να ξεπεράσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για να πάρει τον Νεϊμάρ, πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.

Υπάρχει ομάδα που μπορεί να δώσει αυτό το ποσό – μαμούθ; Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, όχι. Αλλά μιλάμε για τον Λιονέλ Μέσι…