18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δόξα – Εθνικός και ΕΝΠ – Ολυμπιακός. Παίξε στην Bet on Alfa

Δόξα – Εθνικός και ΕΝΠ – Ολυμπιακός. Παίξε στην Bet on Alfa

By on 29 Αυγούστου, 2020 0 423 Views

Δύο αγώνες Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα CYTA A’ κατηγορίας.

Στις 18:30 στο Μακάρειο η Δόξα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, ενώ στις 20:30 στο «Τάσος Μάρκου» θα γίνει ο αγώνας ΕΝΠ – Ολυμπιακός.

Προσφέρονται οι δυο σημερινές αναμετρήσεις από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικες επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια

ΔΟΞΑ – ΕΝΠ

Με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Δόξα και στο πρώτο της φετινό εντός έδρας ματς η νίκη της έχει απόδοση 1.90.

Στο 3.85 προσφέρεται το διπλό για νίκη του Εθνικού, που επικράτησε στην πρεμιέρα της ΕΝΠ και θέλει να κάνει το δύο στα δύο, ενώ 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.90, ενώ στο 1.75 προσφέρεται τόσο το under 2.5 goals, όσο και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΕΝΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δύο ομάδες άρχισαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Στο 2.25 προσφέρεται η νίκη της γηπεδούχου ΕΝΠ, 2.90 το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού και 3.20 η ισοπαλία. 2.05 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook