2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η κοινή πορεία της Εθνικής μας ομάδας με την ΟΠΑΠ Κύπρου συνεχίζεται

Η κοινή πορεία της Εθνικής μας ομάδας με την ΟΠΑΠ Κύπρου συνεχίζεται

By on 29 Αυγούστου, 2020 0 364 Views

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Δημήτρης Αλετράρης ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ανδρών και εξάφρασε την περηφάνεια του που η ΟΠΑΠ Κύπρου στέκεται αρωγός τόσο στην Εθνική μας ομάδα όσο και στον Κυπριακό Αθλητισμό ευρύτερα. Στην ομιλία του ο κ. Αλετράρης ανέφερε τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο της πολυδιάστατης σύνδεσης της ΟΠΑΠ με την κυπριακή κοινωνία ,δεν μπορούσε να μείνουμε μακριά από το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό τον οποίο στηρίζουμε εδώ και πέντε δεκαετίες.

  Φίλε πρόεδρε, αγαπητοί φίλοι, σας βεβαιώνω για άλλη μια φορά ότι η έγνοια μας για το ποδόσφαιρο και τον πολυσήμαντο ρόλο που αυτό έχει στην κοινωνία μας, είναι διαρκής και εκφράζεται με διάφορους τρόπους.

Η Εθνική ομάδα της χώρας μας εκφράζει κάτι πολύ μεγαλύτερο και ακριβότερο από τις διαστάσεις ενός γηπέδου ή τις όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είναι η ίδια η χώρα μας, η σημαία μας, είναι δυνατός πρεσβευτής της Κύπρου.

Η  απόφαση της ΟΠΑΠ Κύπρου να στηρίξει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την διαχρονική και σταθερή στήριξη του τόπου σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε περήφανοι γιατί στηρίζουμε τον αθλητισμό στο σύνολο του τόσο σε αναπτυξιακά προγράμματα  σε σωματειακό επίπεδο, σε επίπεδο ομοσπονδιών ,την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και αθλητές μας που κάνουν αθλητισμό υψηλού επιπέδου και μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους στο διεθνή χώρο.

Την ίδια περηφάνια θέλουμε και προσδοκούμε να αισθανθούμε και με τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κύπρου, η οποία είναι η ομάδα όλων μας.

Σε καιρούς δύσκολους  με τον αόρατο εχθρό, τον COVID 19 να προκαλεί απρόβλεπτα προβλήματα στην κοινωνία και στην οικονομία και που δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον ποδοσφαιρικό χώρο,ο ρόλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθίσταται ακόμα πιο σημαντικός. Η δύναμη του ποδοσφαίρου μπορεί να αξιοποιηθεί  προς όφελος ευρύτερα της κοινωνίας και των ανθρώπων της. Σε αυτή την προσπάθεια η Εθνική ομάδα της χώρας μπορεί να δώσει κουράγιο και ελπίδα γιατί  αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη ενότητας και συμπόρευσης, γι αυτό  όλοι οφείλουμε να την στηρίξουμε.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΚΟΠ για την απόφαση της να αφιερώσει τους  δυο προσεχείς αγώνες της Εθνικής μας στους επαγγελματίες υγείας ως ένδειξη εκτίμηση στον αγώνα τους για αντιμετώπιση της πανδημίας  που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι εδώ, και στέκεται δίπλα σας στο καλύτερο δυνατό τρόπο στα πλαίσια των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο όπως κάνει άλλωστε ,από την πρώτη στιγμή παρουσίας της στην Κύπρο.

Εύχομαι καλό ξεκίνημα στο νέο προπονητή της Εθνικής μας καλή επιτυχία στην ομάδα μας στους δυο αγώνες της με το Μαυροβούνιο και το Αζερμπαϊτζάν!