2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια τη νίκη με τον Κούσουλο,η Καρμιώτισσα τις εντυπώσεις

Η Ομόνοια τη νίκη με τον Κούσουλο,η Καρμιώτισσα τις εντυπώσεις

By on 30 Αυγούστου, 2020 0 1111 Views

Πέρασε δύσκολες στιγμές η Ομόνοια που έμεινε πίσω από πλευράς εμφάνισης αλλά πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 1-0 επί της πολύ καλής Καρμιώτισσας στο ΓΣΠ, στην 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.
Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ κόντρα στο πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο του Χρύση Μιχαήλ, όμως είχαν την ουσία.
Το μοναδικό γκολ της νίκης, σημείωσε ο Γιάννης Κούσουλος στο 47΄ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και με την μπάλα να βρίσκει στον Μπαράνοφ, προτού καταλήξει στα δίχτυα.
Η Καρμιώτισσα είχε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Ρομό στο 54΄. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάλι καλοί όσο και στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ίδιο γήπεδο αλλά αν και είχε ίσως περισσότερες φάσεις για γκολ δεν μπόρεσε να σκοράρει και έχασε τον αγώνα ενώ σίγουρα η ισοπαλία τουλάχιστον της άξιζε .Η Ομόνοια φάνηκε κουρασμένη παρά τις αλλαγές στην 11αδα και έκανε πολλά λάθη ασυνήθιστα στην άμυνα της και φάνηκε τυχερή που δεν τα πλήρωσε αφού κινδύνεψε αρκςετές φορές.Μάλιστα ο Μπεργκ στα τελευταία 15 λεπτά ενίσχυσε την αμυντική του γραμμή για να κρατήσει τη νίκη έστω με 1-0 αφού έβλεπε ότι οι παίκτες του είχαν κούραση και δεν μπορούσαν να επιβληθούν στο γήπεδο. Στο Α΄ημίχρονο η Ομόνοια είχεμόνο μια καλή ευκαιρία την οποία δεν αξιοποίησε ο Κούσουλος ενώ στην πρώτη φάση του β΄ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με τον ίδιο με αρκετή δόση τύχης αφού η μπάλα κτύπησε σε πόδι αντιπάλου και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον Καϊρίνο που περίμενε στα χέρια του την μπάλα.

47΄ ΓΚΟΛ 1-0 Σουτ του Κούσουλου από το ύψος του πέναλτι , η μπάλα βρήκε στον Μπαράνοφ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Η μπάλα έφθασε στον Κούσουλο από πόδι αντιπάλου που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του Καϊρίνου

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Κούσουλος, Γκόμες, Μποτεάκ (84΄ Χούμποτσαν), Λοΐζου (64΄ Ασάντε), Τζιωνής, Σενέ (46΄ Ντούρις)
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Λέζιακς, Βενιζέλου, Χαραλάμπους, Γκόμεθ, Τιάγκο
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Χρύσης Μιχαήλ): Καϊρίνος, Χριστοφή, Ευσταθίου (24΄ Μαλεκκίδης), Μπαράνοφ, Οικονόμου, Νεοφύτου (57΄ Ρέινολντς), Χρίστου, Ο. Σάσι, Χατζηβασίλης, Ι. Σάσι, Ρομό
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Πιντσέλι, Μπαρκάν, Πέρες, Καπαρτής, Φράγκος, Σάββα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Ιωάννης Λαζάρου – Χρίστος Ε. Χρίστου), 4ος: Μάριος Αντωνίου, Παρ.: Μιχάλης Αργυρού
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούσουλος, Λανγκ Μαλεκκίδης, Μπαράνοφ, Ο. Σάσι, Ι. Σάσι

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.852