1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Με τα δεδομένα που είχαμε ήταν φανταστικό που κερδίσαμε Την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι η θερμοκρασία ήταν 36 βαθμούς υπό σκιά.

ΜΠΕΡΓΚ:Με τα δεδομένα που είχαμε ήταν φανταστικό που κερδίσαμε Την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι η θερμοκρασία ήταν 36 βαθμούς υπό σκιά.

By on 30 Αυγούστου, 2020 0 2053 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα και την νίκη με 1-0. 

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το προηγούμενο μας παιχνίδι ήταν δύσκολο. Γι΄αυτό ήταν δύσκολο να παίξουμε κοντά στο ψηλότερο μας επίπεδο και δεν το κάναμε. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Ήταν ανταγωνιστικοί οι παίκτες μου. Την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι η θερμοκρασία ήταν 36 βαθμούς υπό σκιά. Μ΄αυτά τα δεδομένα ήταν φανταστικό που κερδίσαμε. Ήταν το πιο σημαντικό ότι κερδίσαμε. Όταν παίζεις μεσοβδόμαδα και μετά Σαββατοκύριακο είναι πολύ δύσκολο. Ήταν ένα διδακτικό παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε λίγο χρόνο για να επανέλθουμε”

Για τους αντιπάλους στην Ευρώπη και την κλήρωση… “Ξέρω τους αντιπάλους όμως δεν είχα χρόνο να τους αξιολογήσω αφού σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που πήρε ισοπαλία το ΑΠΟΕΛ. Το ότι κερδίσαμε με αυτά τα δεδομένα δείχνει αποφασιστικότητα. Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε τον Παπουλή και τον Κακουλλή μετά τη διακοπή. Ο Ντούρις έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στη Λέγκια και σήμερα μας έδωσε πολλές βοήθειες αν και παίξαμε ένα παιχνίδι που δεν τον βολεύει. Ο Ασαντέ μας βοήθησε όμως δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο. Τώρα στη διακοπή θα δουλέψει για να βελτιώσει τα επίπεδα του”