19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μίχα αποχαιρέτησε την Μακάμπι με συγκίνηση και ευχαριστίες

Ο Μίχα αποχαιρέτησε την Μακάμπι με συγκίνηση και ευχαριστίες

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2020 0 3923 Views

Ο Μίχα ο οποίος έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο με την Ανόρθωση για τα επόμενα δύο χρόνια, αποχεραίτησε την πρώην του ομάδα Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπρεπε να γράψω ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην Μακάμπι, στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου και στο μέρος που μεγάλωσα από την ηλικία των 8 χρονών. Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι ώρα να προχωρήσω.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο που μου έδωσε τόσα πολλά, για τόσα πολλά χρόνια, χάρη στον οποίο εκπλήρωσα όλα τα όνειρα μου και πολύ περισσότερα από αυτά. Κέρδισα, 5 πρωταθλήματα, 3 Toto Cups, 1 State Cup, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πολλές εξαιρετικές στιγμές στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένου και της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πολλές εκπληκτικές εμπειρίες και στιγμές.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους παίκτες που έπαιξα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους. Δεν θα μπορούσα να διαλέξω άλλους ανθρώπους για να περάσω αυτό το τρελό ταξίδι μαζί τους.

Τέλος, ευχαριστώ τον αγαπημένο κόσμο, που μου έδωσε τόσο πολλή αγάπη από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία μέρα. Ήσασταν πάντα στο πλευρό μου σε κάθε κατάσταση και στις δύσκολες στιγμές ποτέ δεν με αφήσατε να νιώσω μόνος. Σας ευχαριστώ για όλη την ευτυχία που δώσατε σε εμένα και την οικογένεια μου. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Θα είστε στην καρδιά μου για μια ζωή.

Στην φωτογραφία: Ένα δεκάχρονο αγόρι που το μόνο που ονειρεύεται είναι να φορέσει την φανέλα της πρώτης ομάδας και 17 χρόνια αργότερα εκπληρώνει το παιδικό του όνειρο και με τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της σεζόν».