17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aνοικτό ακόμα το θέμα Κατσαράβα.Τι γίνεται με τα ειστήρια του ντέρμπι

Aνοικτό ακόμα το θέμα Κατσαράβα.Τι γίνεται με τα ειστήρια του ντέρμπι

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2726 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για τον Κατσαράβα: «Πολλές φορές, γινόταν πολύς λόγος για το τίποτε. Δεν σημαίνει ότι ήταν υπό πώληση ο ποδοσφαιριστής, σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Απλά πρόκυπτε ενδιαφέρον, χωρίς να φτάνει πρόταση που να ικανοποιούσε τη διοίκηση. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια πρόταση, μελετάται από τη διοίκηση, όμως ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές. Δεν έχει ληφθεί  τελειωτική απόφαση Θα συμβεί τις επόμενες 2-3 μέρες».
Θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Ομόνοια; «Γίνονται διάφορες σκέψεις. Αναμένουμε αυτές τις 2-3 μέρες για να έχουμε αποτέλεσμα».
Για τη ναυλωμένη πτήση για την επιστροφή των Γεωργιανών στην Κύπρο: «Ήταν μια κίνηση που ήταν αναγκαία λόγω των περιοριστικών μέτρων. Με απόφαση του κ. Παουλλαΐδη προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση. Έφτασαν την Τετάρτη και θα προλάβουν τη σημερινή προπόνηση».
Προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τους διεθνείς; «Ευτυχώς όλοι όσοι αγωνίστηκαν επέστρεψαν υγιείς».
Για τον Κωστάκη Αρτυματά: Χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με την Ομόνοια».
Για τον Τζουρ: «Έφτασε στην Κύπρο χθες. Το θετικό βρισκόταν με την Εθνική και δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα όπως με τον Μίχα. Θα μείνει σε περιορισμό για μερικές μέρες και ακολούθως θα υπογράψει».
Για τον δανεισμό του Γεωργαλλίδη: «Είναι στο πλαίσιο προώθησης ποδοσφαιριστών της ακαδημίας, Πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας. Θέλουμε να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής και να επιστρέψει πιο έμπειρος και πιο έτοιμος».
Για τον Μάριο Ηλία: «Επανήλθαμε με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Ηλία. Αναμένουμε ότι στις επόμενες 3-4 μέρες, θα ξεκαθαρίσει το θέμα».
Για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ομόνοια: «Αν όλοι οι κάτοχοι επιλέξουν θέση, σημαίνει ότι δεν θα μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον υπόλοιπο κόσμο. Σε περίπτωση κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δεν επιλέξουν θέση, από την Παρασκευή στις 18:00 θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια».