4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση βλέπει την δουλειά της και δεν παρασύρεται…Ερωτηματικά για την 11αδα του Κεστπάγια

Η Ανόρθωση βλέπει την δουλειά της και δεν παρασύρεται…Ερωτηματικά για την 11αδα του Κεστπάγια

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1023 Views

Το πρώτο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς δίνει απόψε (12/09, 20:30, Cablenet)η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται την Ομόνοια και θα επιδιώξει να πετύχει άλλη την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα Cyta και να διατηρήσει το απόλυτο στις νίκες και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Με τη συμπαράσταση του κόσμου της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση δεν έχει άλλο στόχο από το τρίποντο κόντρα σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο ο οποίος θα έχει και το μυαλό στο κρίσιμο ματς της Ευρώπης (16/09), για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. ωστόσο δεν αλλάζει τ5ο δεδομένο ότι η Ανόρθωση πρέπει να ιδρώσει και να πιάσει καλή απόδοση για να φθάσει στο ζητούμενο.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν παρασύρεται από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του αντιπάλου , αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ομόνοια διαθέτει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ της οπότε αυτόμ που ζήτησε από τους παίκτες του είναι πάθος,συγκέντρωση στην τακτική και προσπάθεια μέχρι το τέλος .
Η αποχώρηση Κατσαράβα διαφοροποιεί το πλάνο του Γεωργιανού προπονητή ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει και σε κάποια άλλην αλλαγή στο αρχικό σχήμα πέραν από αυτήν στην επίθεση.
Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε στο αρχικό σχήμα Κ. Αρτυματά αντί Χουσμπάουερ αν ο Κύπριος άσος είναι απόλυτα έτοιμος. Το ίδιο ισχύει και με τον Βγκορτς. Ωστόσο, σημειώνεται ότι και οι δύο προέρχονται από τραυματισμό.Στην κορυφήν της επίθεσης αναμένεται να παίξει ο Μανιάς
Εκτιμάται ότι θ’ αρχίσει στο ντέρμπι με τους Λόρια, Γκαλίτσιο, Σίλντελφερντ, Βγκορτς (Σελίν), Κορέια, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Χουσμπάουερ (Αρτυματά), Οκριασβίλι, Καλτσά και Μανιά.