7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Πως μπορεί αυτό να είναι πέναλτι;Δεν ξέρω αν ήθελαν εκδίκηση, αλλά υπήρχε ένταση

ΜΠΕΡΓΚ:Πως μπορεί αυτό να είναι πέναλτι;Δεν ξέρω αν ήθελαν εκδίκηση, αλλά υπήρχε ένταση

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2020 0 2306 Views

Στη φάση του πέναλτι στάθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
«Πως μπορεί αυτό να είναι πέναλτι;» διερωτήθηκε ο Νορβηγός προπονητής.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Ήταν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του αγώνα λόγω του τι έγινε πέρσι.  Δεν ξέρω αν ήθελαν εκδίκηση, αλλά υπήρχε ένταση. Συνέβησαν αρκετά πράγματα, όπως το πέναλτι. Ήταν μια παρόμοια φάση με το πέναλτι πέρσι με τον Απόλλωνα. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα: «Ανυπομονούμε πάρα πολύ. Είναι φανταστικό για την Ομόνοια να είναι στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη θέση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε πως ο Ερ.Αστέρας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που προκρίνεται σε ομίλους. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά ανυπομονούμε. Όταν είσαι στον 3ο προκριματικό, θα παίξεις με δυνατές ομάδες. Θα είναι πρόκληση για όλους. Είναι πολύ καλό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο που έχει μια ομάδα στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης είναι σούπερ για το Κυπριακό ποδόσφαιρο ότι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές μας παίζουν στην Εθνική ομάδα».
Για τις μεταγραφές: «Ήταν μια παράξενη μεταγραφική. Φέραμε κάποιους παίκτες. Ο Σενέ έπαιξε σήμερα και ήταν πολύ καλός. Ο Ντούρις μπήκε και κράτησε τη μπάλα, πάλεψε και άγγιξε το γκολ. Έδειξε την νοοτροπία και τον χαρακτήρα του. Ο Φώτης έπαιξε μόνο 45 λεπτά, ήταν καλό που τον είδαμε ξανά στο γήπεδο γιατί έχει πολλή ποιότητα. Με λίγη περισσότερη ακρίβεια στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 2-3 γκολ. Αν βρούμε παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα μέσα στο μπάτζετ μας, σίγουρα θα προσπαθήσουμε. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με την ομάδα που έχουμε, είναι μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάτε, είναι μια ομάδα που πρόπερσι δεν μπήκε στις ψηλές θέσεις. Πέρσι ανεβήκαμε κατακόρυφα και κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν φανταστική χρονιά. Τώρα παλεύουμε, είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στο πρωτάθλημα. Πήγαμε καλά τον τελευταίο χρόνο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».