3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέα 11αδα για νέο ξεκίνημα ετοιμάζει το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ

Νέα 11αδα για νέο ξεκίνημα ετοιμάζει το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2020 0 982 Views

Ένας νέος κύκλος αγώνων ανοίγει σήμερα για το ΑΠΟΕΛ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, οι «γαλαζοκίτρινοι» αγωνίζονται στις 18:30 (ΓΣΠ, Cablenet)στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, αφού μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, που συνοδεύτηκαν με κακή απόδοση, με Καρμιώτισσα και ΑΕΚ, στο ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα τους για να μπορέσουν, αρχικά να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός ισχυρού αντίπαλου και να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών με καλή ψυχολογία.
Η προσπάθεια αυτή θα γίνει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στο αρχικό σχήμα, ο Ελλαδίτης προπονητής, θα είναι πολλές και το θέμα είναι να μπορέσει το σύνολο να δέσει αρμονικά.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ: Με όλες τις νέες προσθήκες, γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα. Ο Σίλβα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Νσούε (δεξιά) και Γουίλερ (αριστερά) να είναι στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Σάντος με ένα εκ των Μερκή ή Ζόρζε. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Λουντέμο και Ανουάρ, με τον Ζαχίντ να έχει ένα πιο προωθημένο ρόλο χωρίς να αποκελείεται να δούμε τον Ντε Βινσέντι σε αυτή τη θέση. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής θα είναι οι Τάμαρι ή Ντονγκαλά και Ατζίλι με τον Μπεν Σαχάρ να είναι στην κορυφή.