1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Παπασταύρου δεν τα έχει με το διαιτητή…Κατηγορεί τον Χαμπουλλά ,καταγγέλλει τον Καραβίδα

O Παπασταύρου δεν τα έχει με το διαιτητή…Κατηγορεί τον Χαμπουλλά ,καταγγέλλει τον Καραβίδα

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1173 Views

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, η εκπομπή Total Green στην Primetel με συνέντευξη του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου. Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

Σχόλιο για την εκπομπή: «Είμαστε χαρούμενοι που θα συζητούμε θέματα για την Ομόνοια και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την πρωτοποριακή ιδέα»

Σχόλιο για ματς: «Αυτό το παιγνίδι άρχισε τον Μαιο-Ιουνιου, ήταν μεγάλης σημασίας το παιγνίδι, λόγω του τερματισμού του πρωταθλήματος, είχε ένταση και νεύρα, τα όσα έγιναν δεν μας ευχαρίστησαν».

Για συμπεριφορές παραγόντων της Ανόρθωσης: «Ήταν ρεζιλίκι ειδικά για τον κ. Χαμπουλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο, επειδή ξέρω ότι ο κ. Πουλλαίδης να σκεφτεί αν πράγματι είναι ο κ. Χαμπουλλάς ο άνθρωπος που θέλει να τον εκπροσωπεί όπως και τον σύλλογο»

Ισχύει η πρόταση για ξένους διαιτητές: «Όταν αποφασίσαμε να φέρουμε ξένους πέρσι ήταν μια σωστή απόφαση, αναγκάζονται φέτος να βάλουν άπειρους διαιτητές, που δεν είναι έμπειροι και είδαμε όλοι τι έγινε, δεν θέλω να πω ότι ήταν εσκεμμένα τα λάθη, αλλά φάνηκε να επηρεάζεται από το κλίμα του αγώνα. Δεν φταίει ο ίδιος ο διαιτητής, άλλα αυτοί που τον έβαλαν εκεί»

Για δηλώσεις Κετσπάγια: «Είπε γι’ αυτό που μας έδωσαν. Αυτό που μας έδωσαν δεν τηρούσε τους κανονισμούς όταν τερματίστηκε το πρωτάθλημα; Η θέση της Ομόνοιας ήταν αν θέλετε συνεχίζουμε με κάποιους όρους, οι οποίοι ήταν γνωστοί. Όποιος κερδίσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι είναι καλύτερο να σιωπά, όπως και για τις βρισιές και τα όσα ανέφερε ο κ. Χαμπουλλάς».

Για τον αγώνα με τον Ερυρθό Αστέρα: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας και την ιστορία μας. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά ελπίζουμε πως θα είμαστε νικητές».

Για τα μεταγραφικά: «Όπως ξέρετε δεν θέλουμε να σχολιάζουμε μεταγραφικές κινήσεις. Η προσπάθεια συνεχίζεται, θέλουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Δημιουργήσαμε οικογενειακό κλίμα και δεν θα φέρουμε κάποιο να μας το αναταράξει. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε κάποιες καλές ειδήσεις».

Για το θέμα Ακιντόλα: «Προσπαθήσαμε αρκετά για να βρούμε λύσεις με την Μίντιλαντ. Μέχρι σήμερα οι απαιτήσεις τους είναι εξωπραγματικές και δεν θα κάνουμε κίνηση που δεν πιστεύουμε πως είναι σωστή ή θα αλλάξει τις ισορροπίες».

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΧΟ:”Δυστυχώς διαλέξαμε να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που δεν έπρεπε να εμπιστευτούμε και αυτό είναι ένα λάθος μας και πρέπει να το παραδεχτούμε. Για 2 μήνες αυτός ο άνθρωπος, ο κύριος Καραβίδας μας κορόιδευε ότι περιμέναμε να μιλήσουμε με τη Λα Κορούνια… Μετά από 2 μήνες ήρθε και μας είπε ότι πρέπει να πληρώσουμε 200 χιλιάδες καθαρά και 200 χιλιάδες μαύρα. Εμείς του είπαμε δεν έχουμε μαύρα. Εξάλλου από που να βρούμε μαύρα και αν θέλουν να συζητήσουν σοβαρά, να συζητήσουν σοβαρά για να πάρουμε τον παίκτη στην ομάδα μας. Μετά από 2 μέρες ανακοινώθηκε από το ΑΠΟΕΛ. Φυσικά αυτό ήταν απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ και ήρθε να μας παίξει τον έξυπνο φαντάζομαι. Πρέπει τελικά η ΚΟΠ να αποφασίσει ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Είναι παράγοντας, πρόεδρος ομάδας; Ατζέντης; Ή δουλειά του να ξεπλένει χρήμα; Να μας πουν κι εμάς να ξέρουμε πως να τον αντιμετωπίσουμε”. 

Για το «Ηλίας Πούλλος»: «Ελπίζουμε τους επόμενους 1-2 μήνες να μας δώσουν τις άδειες και μετά να πάμε στον ΚΟΑ. Ελπίζουμε να αρχίσουμε το έργο το ερχόμενο Καλοκαίρι. Στο θέμα γηπέδου, το βλέπουμε όμως θέλει υπομονή».