1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ: Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε

ΜΠΕΡΓΚ: Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2020 0 983 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι τοποθετήσεις του:

«Ανυπομονώ για το παιχνίδι, ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα, έμπειρη, παίζει σε ψηλό επίπεδο και είναι πρόκληση για εμάς. Βρισκόμαστε σε αυτή την διοργάνωση και έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αυτού του επιπέδου ομάδες. Κάναμε καλό ξεκίνημα στην σεζόν και πλέον ανυπομονούμε για το παιχνίδι αυτό» η αρχική του τοποθέτηση.
Είναι σε καλό επίπεδο και έτοιμη η ομάδα να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι; «Είμαι πολύ χαρούμενος με την αφοσίωση και την δουλειά των ποδοσφαιριστών μου. Η πρόοδος και η ανάπτυξη τους είναι σούπερ. Το ομαδικό πνεύμα που επιδεικνύουμε είναι σημαντικό. Έγινε τεράστια προσπάθεια, ήταν καλό που περάσαμε την Λέγκια και μας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό που πέτυχε η ομάδα ήταν μεγάλο, τερματίσαμε στην πρώτη θέση, δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι φανταστικό για την Ομόνοια και τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε».
Πόσο σημαντικό είναι που θα γίνει στο ΓΣΠ το παιχνίδι έστω και χωρίς κόσμο και που θα κριθεί η αναμέτρηση;  «Παίξαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια δύσκολα και τα καταφέραμε να προκριθούμε. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Είναι καλύτερα που παίζουμε εντός αλλά δεν θα έχουμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει. Τα σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι, θα πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά γιατί ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες, είναι οργανωμένη ομάδα και αν δεν αμυνθούμε θα έχουμε πρόβλημα».
Για ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε από τον Ερυθρό Αστέρα: «Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, γνωρίζουμε ότι πρέπει να ξέρουμε, έχει πολλή ποιότητα και ατομικά και ομαδικά, συγκεντρωνόμαστε πως αγωνίζεται ο Ερυθρός Αστέρας, στο τελευταίο ματς έγιναν αλλαγές, δεν χρησιμοποιεί πάντα την ίδια ενδεκάδα»
Για τον Παπουλή και τον Κακουλλή: «Είναι καλό ότι έπαιξε 45 λεπτά με την Ανόρθωση ο Παπουλής, με τον Ερυθρό Αστέρα θα δούμε πως θα τον χρησιμοποιήσουμε. Για τον Κακουλλή προπονείται κανονικά με την ομάδα, είναι ήδη πολύ καλύτερα, προέρχεται από αποχή όμως δεν πρέπει να το ξεχνάμε, όμως προπονείται κανονικά με την ομάδα».
Για το αν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα: «Έχω καταλήξει εκτός και αν αλλάξω γνώμη. Λαμβάνω όλους τους παράγοντες υπόψην αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα».
Για το αν θα επηρεάσει τους Σέρβους η ψηλή θερμοκρασία στην Κύπρο: «Δεν ξέρω αν θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα. Δεν ξέρω τις θερμοκρασίες στο Βελιγράδι. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».|Θα είστε ο πρώτος προπονητής που θα μπει ομίλους με την Ομόνοια, αν τα καταφέρετε: «Μόνο το παιχνίδι σκεφτόμαστε, δεν σκεφτόμαστε κάτι μετά από το παιχνίδι».