3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Mε άνετη τεσσάρα πέρασε το ΑΠΟΕΛ

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1175 Views

Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 4-1 της Καϊσάρ εκτός έδρας και θα συνεχίσουν στη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ολίμπια – Ζρίνσκι που αρχίζει στις 19:30.
Η Καϊσάρ ξάφνιασε το ΑΠΟΕΛ και κατάφερε να προηγηθεί στο 6΄ με τον Λομπιανίτζε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθής απόκρουση του Σίλβα. Στη συνέχεια, το ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε και κατάφερε να γυρίσει τα σε βάρος του δεδομένα. Στο 15΄ ο Ντε Βινσέντι σκόραρε μετά από ασίστ του Νσούε, ενώ ο Ανουάρ στο 25΄ σκόραρε με μακρινό σουτ. Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Στο 48΄ με τον Ατζίλι και στο 90΄+3 με τον Ντε Βινσέντι.

ΚΑΪΣΑΡ (Στότσο Μλαντένοφ): Ζαρούτσκι, Αμιρσέιτοφ, Γκραφ, Μαρότσκιν, Καϊρόφ, Μπίτανγκ, Ναρζιλντάγιεφ (58΄ Στανισάβλιεβιτς), Ταγκιμπέργκεν (85΄ Γκούρμαν), Φεντίν, Λομπιανίτζε, Κόλεφ
Στον πάγκο: Ισλαμκούλοφ, Αλτάγιεφ, Κάσκεν, Φόρτες, Ρετζιβάλντο
ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Νσούε, Σιέλης, Σάντος, Γουίλερ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντονγκαλά (86΄ Νούχιου), Κλωναρίδης (46΄ Ατζίλι), Μπεν Σαχάρ (59΄ Τάμαρι) 
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Λουντέμο, Ζεράλδες, Μερκής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γενς Μάε (Χέινε Σόρενσεν – Γέσπερ Νταλ), 4ος: Μόρτεν Κροχ (Δανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπίτανγκ, Κόλεφ

ΓΗΠΕΔΟ: Kazhimukan Munaytpasov