6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλα ντέρμπι(Ομόνοια-ΑΕΚ, Ανόρθωση-Απόλλωνας)και έξοδος του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι

Μεγάλα ντέρμπι(Ομόνοια-ΑΕΚ, Ανόρθωση-Απόλλωνας)και έξοδος του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2020 0 461 Views

Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνουν οι  τρεις Κυριακάτικες αναμετρήσεις της  4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta καθώς και ένας αγώνας εκτός έδρας για το φαβορί της συνάντησης.(Πάντως υπάρχει μια αναμονή για τον αγώνα στο Παραλίμνι αφού οι παίκτες της Ένωσης πέρασαν από τεστ μετά τα κρούσματα στη Ν. Σαλαμίνα και αν παρελπίδα υπάρξει κάποιο θετικό κρούσμα θα αναβληθεί ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ)

Στις 18:30 στο “ΓΣΠ” η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συνέχεια, στις 19:30 στο Παραλίμνι. Η τοπική Ένωση που θέλει να… ξεκολλήσει από το μηδέν και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς, θα υποδεχθεί το ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ που προέρχεται από την τεσσάρα στο Καζακστάν. Πάντως υπάρχει μια αναμονή για τον αγώνα στο Παραλίμνι αφού οι παίκτες της Ένωσης πέρασαν από τεστ μετά τα κρούσματα στη Ν. Σαλαμίνα και αν παρελπίδα υπάρξει κάποιο θετικό κρούσμα θα αναβληθεί ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ)

Και τέλος, στις 20:30 θα έχουμε νέο ντέρμπι. Στο “Παπαδόπουλος” Ανόρθωση και Απόλλωνας θα αναμετρηθούν, θέλοντας τη νίκη για να μεταβούν στους αγώνες του Γ’ Προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης εβδομάδας, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά πρώτιστα για να κερδίσουν έδαφος στην βαθμολογία.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σήμερα

Ερμής Αραδίππου – Ολυμπιακός 0-1

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου

Πάφος FC – Εθνικός Άχνας  2-2

ΑΕΛ – Καρμιώτισσα  3-1

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου

18:30 Ομόνοια – ΑΕΚ (Primetel)

19:30 Ε.Ν. Παραλιμνίου – ΑΠΟΕΛ (Cytavision)

20:30 Ανόρθωση – Απόλλων (Cablenet)

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Δόξα Κατωκοπιάς – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision)