5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Με νέα 11αδα για τη νίκη η Ομόνοια

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2020 0 894 Views

Χρόνος για ξεκούραση για την Ομόνοια δεν υπάρχει και λίγες μόνο μέρες μετά την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης επί του Ερυθρού Αστέρα και της συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό Όμιλο, οι «πράσινοι» επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα με τον Οκυμπιακό Π . Οι πράσινοι υποδέχονται την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (18:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα είναι η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα (μετρούν άλλη μία νίκη και δυο ισοπαλίες).
Η Ομόνοια θέλει να βρει τον τρόπο να ανταπεξέλθει των δυσκολίων, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και ικανό αντίπαλο, να μπορέσει να διαχειριστεί τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία και να μην… παρασυρθεί, κάνοντας το καθήκον της και παίρνοντας μια νίκη που θα βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα στο σημερινό παιγνίδι. Θα δώσει ξανά χρόνο σε νεαρούς, αλλά και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου συμμετοχή στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.Δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για τον σημερινό αγώνα.Απλά το φετινό ρόστερ παρέχει την ευχέρεια στον προπονητή να κάνει ροτέισιον χωρίς να επηρεάζεται η δυναμική της ομάδας.
Είναι σημαντικό για την Ομόνοια που θα έχει τη θερμή στήριξη του κόσμου της σε αυτό το παιγνίδι (κοντά στις εφτά χιλιάδες), αφού θέλουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και να την χειροκροτήσουν για τη σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία.
Πιθανή 11άδα: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ. Κίκο, Κούσουλος, Χάμπος, Ασάντε, Λοΐζου, Τζιωνής, Ντούρις