9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σίγησε το var και χάθηκαν οι ελπίδες για το όνειρο της Ομόνοιας(Έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό με πέναλτι και γκολ στις καθυστερήσεις)

Σίγησε το var και χάθηκαν οι ελπίδες για το όνειρο της Ομόνοιας(Έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό με πέναλτι και γκολ στις καθυστερήσεις)

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2020 0 1168 Views

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της Ομόνοιας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.Το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις περιορίζει τις ελπίδες της Ομόνοια ςγια αντροπή αφού θα χρειαστεί ένα μεγάλο θαύμα για να κερδίσει 3-0 τον Ολυμπιακό.Το 1-0 θα έδινε πολλές πιθανότητες ενώ αν ο Ντούρις ευστοχούσε στο 52΄ίσως να ήταν πολύ δοαφορετικά τα δεδομένα για τον επαναληπτικό της Τρίτης.
Ο Βαλεμπουενά άνοιξε το σκορ στο 69΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Λέζιακς, σε μια φάση, όμως που προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Ραντζέλοβιτς για κράτημα στον Τσέχο αμυντικό χωρίς να παρέμεβει το var για να εξετάσει την φάση τουλάχιστον . Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90΄+2 με εξαιρετικό γκολ του Ελ Αραμπί.
Η εικόνα της Ομόνοιας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν ήταν κακή. To ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα δεν το αμφισβητεί κανένας ωστόσο η Ομόνοια τον είδε στα μάτια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τηρουμένων των αναλογιών στάθηκε αρκλετά καλά αλλά την χάλασε το δεύτερο γκολ στο 92΄ενώ την αφήνει μνε απορίες το πέναλτι που δόθηκε. Η είσοδος των Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί, μεταμόρφωσαν τον Ολυμπιακό που φόρτσαρε στο φινάλε και πέτυχε δύο γκολ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (59΄ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (59΄ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά, Χασάν (76΄ Εμβιλά)
Στον πάγκο: Τζολάκης, Καφού, Μπρούνο, Σισέ
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ (87΄ Λοΐζου), Παπουλής (81΄ Ασάντε), Τιάγκο, Σενέ (46΄ Ντούρις)
Στον πάγκο: Παναγή, Τζιωνής, Κούσουλος, Μαυρίας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεμέδο/Γκόμες, Λούφτνερ, Μποτεάκ,Λέζιακς

ΓΗΠΕΔΟ: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»