4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΑΖΟΣ:Διεκδικούμε μέχρι και τελευταία στιγμή την αναβολή του παιχνιδιού

ΛΑΖΟΣ:Διεκδικούμε μέχρι και τελευταία στιγμή την αναβολή του παιχνιδιού

By on 2 Οκτωβρίου, 2020 0 8917 Views

Ο εκπρόσωπος τύπoυ της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport fm 104.0
Πως είναι η κατάσταση στη Νέα Σαλαμίνα; «Διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα όπου έχουν εντοπιστεί τα αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα μας, 22 στον αριθμό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσο απαρτίζουν το οικοδόμημα της ομάδας είναι καλά στην υγεία τους, πήρε εξιτήριο και η περίπτωση που είχαμε στο νοσοκομείο αναφορά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα όπως κόπωση και δεν έχουν όσφρηση και γεύση. Κάποιος είχε και πυρετό αλλά η κατάσταση είναι ελεγχόμενοι. Τρέχουμε για να τους παρέχουμε τα απαραίτητα και αυτούς και στις οικογένειες τους για να μην τους λείψει τίποτα. Είναι δύσκολη κατάσταση, πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Αρκετό κόσμος μας βοηθάει. Φαίνεται ότι είμαστε προς το τέλος της κατάστασης αυτής και ελπίζουμε να ην συμβεί ξανά ούτε στην ομάδα μας, ούτε σε άλλες ομάδες»
Εγέρθηκε εκ νέου θέμα αναβολής; «Δεν έχω ενημέρωση. Η νομική ομάδα διαχειρίζεται το όλο θέμα, τους έχουμε εμπιστοσύνη και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να διεκδικήσουμε το δίκαιο».
Τι διεκδικείτε; «Διεκδικούμε μέχρι και τελευταία στιγμή την αναβολή του παιχνιδιού. Νιώθουμε ότι δεν τύχαμε δίκαιης αντιμετώπισης. Θα πάμε να παίξουμε σε έναν αγώνα χωρίς να έχουν προπονηθεί οι υγιείς μας ποδοσφαιριστές για δέκα μέρες. Ο κόσμος και όχι μόνο οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας έχουν κρίση και μπορούν να κρίνουν αν είναι δίκαιη η απόφαση της Εκτελεστικής όχι ως προς το να αγωνιστούμε αλλά στην βάση της σύγκρουσης των δύο πρωτοκόλλων της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας. Το χειρότερο δεν είναι ότι αύριο θα πάμε αποδεκατισμένοι, είναι το γεγονός ότι θα πάνε και απροπόνητοι οι υγιείς παίκτες. Είμαστε συνηθισμένοι με αυτή την κατάσταση, η νέα Σαλαμίνα δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται. Η ομάδα πέρασε πολύ πιο δύσκολα, στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας, προέχει η υγεία και όλοι να είναι βέβαιοι ότι μέσα από την κατάσταση αυτή θα βγει πιο δυνατή και ενωμένη η Νέα Σαλαμίνα».
Για την ψυχολογία των παικτών: «Η ψυχολογία αυτών που δεν θα παίξουν πρέπει να ρωτάμε πως είναι. Αυτή η κατάσταση επειδή έχουμε να κάνουμε με αθλητές με πιο δυνατούς οργανισμούς, εκεί που χρειάζονται περισσότερη στήριξη είναι στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι πολύ λίγοι διαθέσιμοι παίκτες είναι εκεί και προσπαθούμε να τους φτιάξουμε την ψυχολογία. Είναι και απροπόνητοι και με αυτά τα δεδομένα θα πάμε στο παιχνίδι».
Με τον Νίκο Νικολάου στον πάγκο: «Γνωρίζει τους νεαρούς παίκτες ο Νίκος, ο τρόπος λειτουργίας της β΄ ομάδας υπάγεται στην α΄ ομάδα και γίνεται ροτέισιον ποδοσφαιριστών και είναι σημαντικό αυτό. Ο Νίκος γνωρίζει ποιοι μπορούν να βοηθήσουν και είμαστε βέβαιοι ότι οι μικροί μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».