28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστροφή στις νίκες με δυο πρόσωπα για την Ανόρθωση(2-0 τον Ολυμπιακό)

Επιστροφή στις νίκες με δυο πρόσωπα για την Ανόρθωση(2-0 τον Ολυμπιακό)

By on 3 Οκτωβρίου, 2020 0 4098 Views

Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση, η οποία επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκεόργκι Κβιλιτάια στο 23΄. Ο Γεωργιανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μιχαήλ στο πλασέ του Χουσμπάουερ μετά από ασιστ του Χριστοφή και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ στο κυοριακόμ πρωτάθλημα..
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90΄+1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκριασβίλι. Η παράβαση έγινε από τον Μιχαήλ στον Κβιλιτάια ο οποίος πήρε ασιστ από τον Οκριασβίλι και ντρίπλαρε τον τερματοφύλακα πριν τον ανατρέψει.

Στο Α΄ημίχρονο η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή και κυριάρχησε στο γήπεδο με 9 τελικές έναντοι μηδέν του Ολυμπιακού και αν ήταν προσεκτικοί οι παίκτες της στην αντίπαλη περιοχή θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ.Στο β΄ημίχρονο ο Μίχα έμεινε από δυνάμεις και ο Χουσμπάουερ που ατο Α΄ημίχρονο ήταν πολύ καλός στο ρόλο του έπεζε ενώ και οι Κβιλιτάια και Χριστοφή έμειναν από δυνάμεις με αποτέλεσμα η Ανόρθωση να μην έχει τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου ενώ ο Ολυμπιακός έριξε δυνάμεις στην επίθεση και έγινε απειλητικός.Δεν βρήκε την μεγάλη ευκαιρία ωστόσο το σκορ ήταν εύθραστο μέχρι να γίνει το 2-0 που λύτρωσε από το άγχος την Ανόρθωση που κράτησε το μηδέν στην άμυνα χάρη στον Νταουσβίλι πουν έκανε πολύ δουλειά στο κέντρο και στο κεντρικό αμυντικό της διδυμο.


Στους 10 βαθμούς έφτασε η Ανόρθωση που ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ από την άλλη, ο Ολυμπιακός 9 βαθμούς, έπεσε στην 5η θέση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (43΄ Γκαλίτσιος), Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Νταουσβίλι, Χουσμπάουερ, Μίχα, Χριστοφή (58΄ Ελουντού), Οκριασβίλι, Κβιλιτάια
Στον πάγκο: Τζουρ, Κ. Αρτυματάς, Μανιάς, Πηλέας, Μαργκάσα, Σελίν, Κορρέα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Ψάλτης, Ανδρέου, Σαμπίνια, Νάνι, Μανρίκε, Κυριάκου (46΄ Ζαχαρίου), Γαρουφαλιάς (58΄ Σαλί), Γκουστάβο, Φαν Κέσελ (66΄ Κα), Μάντζης
Στον πάγκο: Καράδαης, Ζαχαρίου, Πεχλιβάνης, Σωτηρίου, Σαρφό, Κοστόφ, Μίλετιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Χαράλαμπος Γεωργίου, Παύλος Γεωργίου) Α. Αργυρού (Μ. Τσαγγάρης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κβιλιτάια Σαμπίνια, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΘΕΑΤΕΣ: Κεκλεισμένων των θυρών