2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το πάλεψε η Ν.Σαλαμίνα αλλά η Πάφος κέρδισε από το μοναδικό λάθος…

Το πάλεψε η Ν.Σαλαμίνα αλλά η Πάφος κέρδισε από το μοναδικό λάθος…

By on 3 Οκτωβρίου, 2020 0 8108 Views

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Πάφος. Το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ επικράτησε με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Η παφιακή ομάδα δεν μπόρεσε να φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, όμως είχε την ουσία στην μοναδική στιγμή που έγινε λάθος από την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας.
Στο 71΄ ο Ονησιφόρου, έκανε λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας, ο Ανγκούλο το εκμεταλλεύτηκε και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στους 5 βαθμούς έφτασε η Πάφος, η οποία ανέβηκε στην 10η θέση, ενώ από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα με 3 βαθμούς, έπεσε στην 12η θέση. Η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» ήταν αξιέπαινη, αφού παρατάχθηκαν με αρκετούς νεαρούς λόγω των πολλών απουσιών λόγω κορωνοϊού.

ΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Αουρέλιο (87΄ Έβανς), Αραγιούρι, Σάιθ, Αντωνίου, Χάτσινσον, Φυλακτού, Ανγκούλο, Βαλακάρι (65΄ Φουρ), Βα, Μπεριγκό (75΄ Τόρες)
Στον πάγκο:
 Πέτρου, Μανιόν, Πάντσεον, Ράκελς, Κούζικ, ΚβίνταΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Νίκος Νικολάου): Ονησιφόρου, Χρίστου, Χατζηαντώνης (86΄ Παπουής), Καλογήρου, Μπρένο, Ανδρέου, Βινίσιους, Κονφέ, Αντιόλο, Βαρέλα, Ντανίλο
Στον πάγκο:
 Δημητρίου, Χριστοφή, Παπακυριακού, Χρυσοστόμου, Αντωνίου, Νόλα, Κυριάκου, ΛάμπρουΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μιχάλης Μαρίνου, Κυριάκος Σωκράτους) Ν. Νεοφύτου (Π. Γερασίμου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βα, Χάτσινσον, Ανγκούλο, Αραγιούρι / Βινίσιους, Κονφέ, Μπρέντο
ΓΗΠΕΔΟ
: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 700