22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

Δύσκολη η αποστολή της ΑΕΛ αλλά έχει αυτοπεποίθηση

By on 4 Οκτωβρίου, 2020 0 12898 Views

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΛ η οποία εκστρατεύει στο ΓΣΠ με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ομόνοια.(04/10, 18:30 Primetel)H ομάδα της Λεμεσού θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους όπως έθεσε στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Αυτή είναι η 3η φορά που οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα ταξιδέψουν φέτος στη Λευκωσία και αισιοδοξούν να πετύχουν τη δεύτερή νίκη τους, μετά την επιτυχία της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού στο Μακάρειο στάδιο. Στην δεύτερη έξοδο έχασε με 1-0 από το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά.Για να μπορέσει σήμερα να φύγει με χαμόγελα από το ΓΣΠ θα πρέπει να έχει καλή απόδοση και αυτοπεποίθηση για 90΄
Ο αγώνας χαρακτηρίζεται υψηλού βαθμού δυσκολίας και ο Ντούσαν Κέρκεζ καλείται να καταστρώσει πλάνο με το οποίο θα ανταπεξέλθει των δυσκολιών του αγώνα. Ο Βόσνιος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης και δεν ξεγελιέται από τους σερί αγώνες της αντιπάλου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Το γεγονός της εξασφάλισης της εισόδου της Ομόνοιας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για την ΑΕΛ αφού ο αντίπαλος έχει και την ψυχολογία στα ύψη.
Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ καλούνται να επιδείξουν αυτοσυγκέντρωση, σοβαρότητα και με υπομονή να τελειώσουν τις όποιες ευκαιρίες δημιουργήσουν για να κατορθώσουν στο τέλος να υλοποιήσουν τον στόχο τους.
Ο Κέρκεζ, πέραν από το τελείωμα των φάσεων, τις τελευταίες μέρες δούλεψε με τους συνεργάτες του και στο αμυντικό κομμάτι, αφού έχει προβληματίσει το γεγονός ότι η ομάδα δέχθηκε γκολ (6) και στους πέντε πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.
Στις τάξεις της ΑΕΛ επικρατεί αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά η καλή απόδοση θα έχει και βαθμολογικό κέρδος κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Η άμυνα θα είναι η ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι (ο Μπουνόζα τραυματίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ αλλά θα είναι και πάλι βασικός), στη μεσαία γραμμή, ο Ντανίλο θα επιστρέψει στην τριάδα μαζί με τους Μεντόγεβιτς και Παπαφώτη, ενώ ο Τόρες αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αφήνοντας εκτός τον Ριέρα. Εκτός απρόοπτου, ο Μαέ θα διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΒΟΖΙΝΙΑ
ΣΑΝΤΟΣ
ΤΕΪΣΕΪΡΑ
ΜΠΟΥΝΟΖΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΕΝΤΟΓΕΒΙΤΣ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ
ΝΤΑΝΙΛΟ
ΤΟΡΕΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΕ