6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Ρεάλ έπιασε κορυφή.Ο Κουρτουά έκοβε,Βινίσιoυς και Μπενζεμά σκόραραν(0-2 την Λεβάντε)

H Ρεάλ έπιασε κορυφή.Ο Κουρτουά έκοβε,Βινίσιoυς και Μπενζεμά σκόραραν(0-2 την Λεβάντε)

By on 4 Οκτωβρίου, 2020 0 357 Views

Με τον Τιμπό Κουρτουά να κατεβάζει για ένα ακόμα παιχνίδι ρολά και σκόρερ τους Βινίσιους και Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Λεβάντε (0-2) κι έπιασε από νωρίς κορυφή.

Από πέρσι, ο Τιμπό Κουρτουά είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του. Μπορεί να μην εισπράττει την αναγνώριση που του αξίζει, όμως από τον Βέλγο ξεκινάει το οικοδόμημα της Ρεάλ Μαδρίτης που μπορεί να μην εντυπωσιάζει, όμως σχεδόν πάντα παίρνει αυτό που θέλει.

Η Λεβάντε ήταν πραγματικά πολύ ανταγωνιστική, όμως σε κάθε της προσπάθεια έπεφτε πάνω στον Βέλγο. Ο Βινίσιους με μαγικό γκολ έβαλε την βασίλισσα σε θέση οδηγού στο σκορ (16’) και το παιχνίδι πήρε έναν τρελό ρυθμό με πολλές εκατέρωθεν φάσεις

Στην καλύτερη εξ’ αυτών ο Βούκσεβιτς σημάδεψε το δοκάρι (31’), ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης τον μιμήθηκε ο Μπενζεμά (51’). Ο Βινίσιους απέτυχε σε δύο περιπτώσεις (51’, 55’) να τελειώσει το ματς και από εκεί και μετά ξεκινάει το σόου του Κουρτουά. Ο Βέλγος αρνήθηκε την ισοφάριση σε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων με Μπάρντι (58’, 60’), Μοράλες (63’) και Κλερκ (78’) και όπως γίνεται συνήθως, αυτός που χάνει τις ευκαιρίες δέχεται το γκολ.

Το VAR ακύρωσε το τέρμα του Σέρχιο Ράμος (69’), όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπενζεμά έγραψε το 0-2, με την Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένει αήττητη στην κορυφή της La Liga.