5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ: Υπάρχει πενταετές πλάνο έως το 2024.Να δουλέψουμε όλοι μαζί…

ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ: Υπάρχει πενταετές πλάνο έως το 2024.Να δουλέψουμε όλοι μαζί…

By on 6 Οκτωβρίου, 2020 0 3173 Views

Ο υποψήφιος για την προεδρία του σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης μίλησε το πρωί της Τρίτη (06/10) στον Super Sport FM για την προσπάθεια που θα καταβληθεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την λειτουργία όλων των τμημάτων των πρασίνων.
Μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος είναι η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.
«Να δουλέψουμε όλοι μαζί… Η είσοδος στο Γιουρόπα Λιγκ δίνει περισσότερη αξία αφού αυτό θα βοηθήσει και το σωματείο με βάση την συμφωνία που υπάρχει με την εταιρία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ένα σημαντικό μέρος θα εξυπηρετηθεί από το  ποδοσφαιρικό τμήμα και σιγά σιγά θα πρέπει να το ξοφλήσουμε. Σημειώνεται ότι 1,2 εκ. ευρώ θα δοθεί για το ομόλογο με το 1/3 να καταβάλλεται τον Νοέμβριο».
«Θέλουμε την καλή λειτουργία όλων των τμημάτων με προϋπολογισμούς που δεν θα δημιουργούν ελλείματα, εξυπηρέτηση του υφιστάμενου χρέους με προτεραιότητα την αποπληρωμή του Ομολόγου, βελτίωση του σωματείου στην Παπανικολή και μεγαλύτερη επαφή με τα μέλη. Θέλουμε να έχουμε υγεία στα τμήματα μας, υπάρχει εισιτήριο διαρκείας 20 ευρώ για όλα τα τμήματα, πρέπει να έρθουμε όσο πιο κοντά μπορούμε για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε. Υπάρχει πενταετές πλάνο έως το 2024 για να δούμε πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τα χρέη και να δούμε πως προχωρούμε. Θέλουμε να εκθέσουμε τα κύπελλα, για να τα χαίρονται οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας».
Ο 15μελής συνδυασμός αποτελείται από τους: Μάριος Αργυρίδης, Γιάννα Αργυρού, Κώστας Βασιλείου, Σωκράτης Ευστρατίου, Αντώνης Ζυμαράς, Αιμίλιος Ιωάννου, Χριστόδουλος Κουντούρης, Παύλος Νικολαΐδης, Ματθαίος Παπαπέτρου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπούρης, Νικόλας Φιλοθέου, Κούλλης Χ’Γαβριήλ, Κική Χ’Σέργη, Λάμπρος Χρίστου.