2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Tα προσφυγικά σωματεία καταδικάζουν τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο

Tα προσφυγικά σωματεία καταδικάζουν τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο

By on 7 Οκτωβρίου, 2020 0 834 Views

Με επιστολή του ο Πρόεδρος επιτροπής προσφυγικών Σωματείων, Κίκης Φιλίππου, που προσυπογράφουν τα εννέα σωματεία των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ καταδικάζουν τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας για άνοιγμα της παραλίας της περίκλειστης κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Καλούν την πολιτική ηγεσία να αντιδράσει άμεσα αποτρέποντας τις Τουρκικές ενέργειες. Παράλληλα, καλούν όλους όπως συμμετάσχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη (8/10) στις 17:00 στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

”ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Κ.Ο.Π

Ανόρθωσης  Αμμοχώστου Ι ΑΣΙΛ Λύσης Ι Διγενής Ακρίτας Μόρφου Ι Εθνικός Άσσιας Ι Εθνικός Άχνας Ι Ηρακλής Γερολάκκου Ι  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ι Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου I Δόξα Κατωκοπιάς
                                                                                                           

7 Οκτωβρίου, 2020

Ανακοίνωση καταδίκης των παράνομων ενργειών της Τουρκίας για άνοιγμα της παραλίας της περίκλειστης κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Η επιτροπή Προσφυγικών Σωματείων ΚΟΠ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις προκλητικές  εξαγγελίες της Τουρκίας, για άνοιγμα της παραλιας της περίκλειστης κατεχόμενης περιοχής της Αμμοχώστου.

Πρόκειται για μια υπονομευτική ενέργεια που έχει στόχο  την επανέναρξη των συνομιλίων και τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία  να αντιδράσει άμεσα και μέσα από κλίμα ενότητας και ομοψυχίας να αποτρέψει τις παράνομες Τουρκικές ενέργειες. Ταυτόχρονα απαιτούμε από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως παρέμβουν και άμεσα σταματήσουν τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο και την Αμμόχωστο.

Ταυτόχρονα καλούμε όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις νέες προκλητικές ενέργειες της Αγκυρας στην Αμμόχωστο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα, στο οδόφραγμα της Δερύνειας.


Κίκης Φιλίππου 
Πρόεδρος επιτροπής προσφυγικών Σωματείων”.