28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Θα σκοράρει πρώτη η Κύπρος; Απόδοση 2.30 στην Bet on Alfa

By on 13 Οκτωβρίου, 2020 0 676 Views

Καθοριστικής σημασίας αγώνα δίνει η Εθνική Κύπρου για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Γ’ κατηγορίας για το Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με το Αζερμπαϊτζάν στις 19:00 σε ουδέτερο έδαφος καθώς το ματς θα γίνει στην Αλβανία και στόχος είναι η πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Η σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε ότι η Bet on Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

To διπλό για νίκη της Κύπρου προσφέρεται σε απόδοση 3.15, ο άσος για νίκη του Αζερμπαϊτζάν 2.25 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 2.85. Η διπλή ευκαιρία Χ2, αν πιστεύετε ότι η Εθνική μας ομάδα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, έχει απόδοση 1.49. Στο 2.45 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.45 το under 2.5 goals και 2.05 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αν πιστεύετε ότι η Κύπρος θα σκοράρει πρώτη στο ματς, η απόδοση είναι 2.30, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει πρώτο το Αζερμπαϊτζάν1.90, ενώ αν πιστεύετε πως δεν θα σκοράρει καμία ομάδα στον αγώνα, η απόδοση είναι 6.20.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τον αγώνα Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος, όσο και για τις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις του Nations League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook