27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ:Το πόρισμα(για τον Καραβίδα) δεν έχει αξία. Είναι διάτρητο.Δεν ρώτησαν το πρόσωπο που διερευνάται

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ:Το πόρισμα(για τον Καραβίδα) δεν έχει αξία. Είναι διάτρητο.Δεν ρώτησαν το πρόσωπο που διερευνάται

By on 16 Οκτωβρίου, 2020 0 885 Views

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά τον Κώστα Χριστοδούλου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.
Η αρχική τοποθέτηση:
 «Δεν έχω δει το πόρισμα. Ούτε ο κ. Χριστοδούλου. Το πληροφορήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι. Η επιστολή έλεγε ότι με βάση το πόρισμα έχει διαπραχθεί αδίκημα από τρία άτομα. Έχω στείλει με τη σειρά μου μια επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα και του αναφέρω ότι το πόρισμα δεν έχει αξία. Είναι διάτρητο. Έχει συνταχθεί χωρίς να ερωτηθεί το πρόσωπο που διερευνάται. Έχουν παραβιαστεί βάναυσα οι κανόνες της ηθικής δικαιοσύνης».
Δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν τα άτομα της επιτροπής ότι θα έπρεπε να κληθεί και ο Κώστας Χριστοδούλου; «Θα απαντήσω όπως ο φίλος μου ο Τιμουρ Κετσπάγια. Ουδέν σχόλιο».
Για τη διπλή ιδιότητα: «Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είδα το πόρισμα. Εκπροσωπώ μόνο τον κ. Χριστοδούλου, ο οποίος το αρνείται. Ο άνθρωπος δεν κλήθηκε να πει τις θέσεις του».
Ποια είναι τα επόμενα βήματα; «Θα τα μελετήσουμε. Βρίσκεται στο εξωτερικό και ενημερώθηκε για αυτό το θέμα. Οι οδηγίες μου είναι να μελετήσω το πως θα ενεργήσει για να προστατεύσει τα νομικά του δικαιώματα. Αν το θέμα προχωρήσει, θα κριθεί από δικαστήριο. Δεν μπορείς όμως να βγάζεις ποινικό αδίκημα για κάποιον χωρίς να τον ακούσεις».
Για τις εκλογές της ΚΟΕ την ερχόμενη Δευτέρα: «Έχουμε δημοκρατία. Οι εκλογές είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας»