2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Ήταν δύσκολο για μας λόγω της αποχής.Το πρώτο πέναλτι δεν ξέρω πώς δόθηκε

ΧΡ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Ήταν δύσκολο για μας λόγω της αποχής.Το πρώτο πέναλτι δεν ξέρω πώς δόθηκε

By on 17 Οκτωβρίου, 2020 0 4071 Views

Χωρίς τον Πάμπο Χριστοδούλου η διάσκεψη Τύπου, καθώς είχε αποβληθεί. Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της Νέας Σαλαμίνας που ακολούθησε της βαριάς ήττας στο ντέρμπι από την Ανόρθωση…

Όσα είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου:

“Mέσα από 6-7 προπονήσεις προσπαθήσαμε να φέρουμε την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό, μετά από 25 μέρες που απουσίαζαν αρκετοί παίκτες. 

Ήταν δύσκολο για μας λόγω της αποχής, μείναμε νωρίς πίσω με 2-0. Στη συνέχεια μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι, κερδίσαμε μπάλες, μειώσαμε, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. 

Στο β΄ ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι. Είχαμε ευκαιρίες για το 2-2 όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες. Κάναμε ατομικά λάθη, δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες. Οι παίκτες έδειξαν ψυχή, θέληση, έπαιξαν με καρδιά. Ήθελαν αυτό το παιχνίδι, πάλεψαν και γι΄ αυτό τους πιστώνουμε. Στόχος να τους επαναφέρουμε μετά την αποχή, να αποκτήσουν ρυθμό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο έμεινε μέχρι το τέλος. Υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα. Ο κόσμος να μείνει δίπλα μας και θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες στη Νέα Σαλαμίνα.

Ήταν φυσιολογικό να μην ήταν έτοιμη η ομάδα.

Δεχθήκαμε 3 τέρματα από στατικές φάσεις. Το πρώτο πέναλτι δεν ξέρω πώς δόθηκε. Ούτε ο τηλεοπτικός φακός δεν δείχνει κάτι. Πραγματικά όλοι διερωτήθηκαν πώς…

Νομίζω είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα δούμε τις αδυναμίες, θα δουλέψουμε. Θα δούμε τι πήγε λάθος”