5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άθλος της Πάφου στο ΓΣΠ.Κέρδισε με 10 παίκτες το αδιόρθωτο και επιπόλαιο ΑΠΟΕΛ

Άθλος της Πάφου στο ΓΣΠ.Κέρδισε με 10 παίκτες το αδιόρθωτο και επιπόλαιο ΑΠΟΕΛ

By on 18 Οκτωβρίου, 2020 0 2050 Views

Η Πάφος έκανε την μεγάλη έκπληξη στο ΓΣΠ επικρατώντας με 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ πήρε μια σπουδαία και παλικαρίσια νίκη που ισοδυναμεί με άθλο αφού αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Το μοναδικό της της αναμέτρησης σημείωσε ο Όνι Βαλακάρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85. Η παράβαση έγινε σε χέρι του Ανουάρ στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάντσεον.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα ωστόσο η απόδοση του δεν ξεπέρασε το μέτριο και ήταν ακίνδυνο έστω και αν έπαιζε με αριθμητική υπεροχή.Δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Πάφου με παίκτες χωρίς φαντασία και διάθεση ενώ στην άμυνα έγιναν πολλά επιπόλαια λάθη με αποκορύφωμα το χέρι του Ανουάρ στην φάση του πέναλτι που έφερε την ήττα .Παράλληλα δυο βασικοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ Ντεβινσέντι και Ανουάρ αντίκρυσαν την 3η κίτρινη και θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους ή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

51΄ Κόκκινη κάρτα στον Χάτσινσον για βίαιο μαρκάρισμα στον Ανουάρ και η Πάφος συνέχισε με 10 παίκκτες.

83΄ Πέναλτι για την Πάφο. Κόρνερ του Πάντσεον, ο Ανουάρ έδιωξε επιπόλαια και ανεξήγητα την μπάλα με το χέρι.

84΄ ΓΚΟΛ 0-1 Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον Βαλακάρι.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Ζεράλδες, Ζόρζε, Σάντος (73΄ Γουίλερ), Νσούε, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Ατζίλι (46΄ Εφραίμ), Κλωναρίδης (64΄ Νούχιου), Μπεν Σαχάρ
Στον πάγκο: 
Ουζόχο, Ντίας, Λουντέμο, Μερκής, Γένσεν, Ντονγκαλά

ΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Σάιθ, Βαλεριάνος (77΄ Αντωνίου), Χάτσινσον, Πάντσεον, Έβανς, Βαλακάρι (90΄+1 Ράκελς), Βα, Ανγκούλο (54΄ Φυλακτού)
Στον πάγκο: 
Πέτρου, Μανιόν, Κβίντα, Φουρ, Τόρες, ΜπεριγκόΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Π. Πέτρου, Α. Τουμάζου) Μ. Αντωνίου (Α. Δημητρίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεν Σαχάρ, Ντε Βινσέντι (3η), Ανουάρ (3η) / Έβανς, ΑουρέλιοΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χάτσινσον(51΄)ΘΕΑΤΕΣ: Κεκλεισμένων των θυρών