20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Με στόχο την πρόκριση ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η ΑΕΚ

Με στόχο την πρόκριση ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η ΑΕΚ

By on 22 Οκτωβρίου, 2020 0 656 Views

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα στις 22:00 (Cytavision ), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος

Πρεμιέρα για τον Μάσιμο Καρέρα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Η Ενωση θα παλέψει κόντρα στην Mπράγκα, επιθυμώντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, στους ομίλους.

Ο Ιταλός προπονητής,είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν θα επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος,, Σιμάνσκι και Παουλίνιο.

Οσον αφορά την τακτική προσέγγιση της AEK αυτή θα είναι λογικά 3-5-2. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι με: τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα οι ΤσιγκρίνσκιΧνιντ και Νεντελτσιάρου (θέση διεκδικεί πάντως και ο Σβάρνας), αριστερά ο Λόπες (ή ο Ινσούα) και δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, τριάδα στον άξονα οι ΣάκχοφΚρίστιτσιτς και Μάνταλος και μπροστά Λιβάια με Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, θα ξεκινήσουν με τους Ματέους, Εσκάγιο, Βιάνα, Κάρμα, Σεγκέιρο, Κάστρο, Φρανσέρχιο, Όρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο και Παουλίνιο.