21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς πίεση αλλά με θέληση και πίστη η Ομόνοια στην μάχη της Τούμπας (19:55, Cytavision Sports 3)

Χωρίς πίεση αλλά με θέληση και πίστη η Ομόνοια στην μάχη της Τούμπας (19:55, Cytavision Sports 3)

By on 22 Οκτωβρίου, 2020 0 905 Views

H Ομόνοια έχει ήδη γράψει ιστορία με την πρόκριση της για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League και απόψε (19:55, Cytavision Sports 3). έχει άλλο ένα ιστορικό ραντεβού.Δίνει τον πρώτο της αγώνα στην φάση των ομίλων και ασφαλώς θέλει να παλέψει για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.Πίεση για το αποτέλεσμα δεν έχει γιατί το φαβορί στην Τούμπα είναι ο ΠΑΟΚ αλλά έχει θέληση και πίστη η ομάδα του Μπεργκ για να πετύχει την έκπληξη.


Η Ομόνοια έχει ανάγκη να προσθέσει βαθμούς στην Ευρώπη,για την ίδια και για την Κύπρο, οπόταν ό,τι περισσότερο πάρει από τον όμιλο, πέραν φυσικά από πολύτιμες εμπειρίες, θα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι φυσικά και το οικονομικό κίνητρο αφού κάθε βαθμός αποφέρει λεφτά στο ταμείο.
Η φιλοσοφία της ομάδας και γενικότερα του Χένινγκ Μπεργκ δεν αλλάζει, οπόταν περιμένουμε να παρατάξει τους «πράσινους» με τον ίδιο αγωνιστικό προσανατολισμό, όπως και στα άλλα παιγνίδια, με πιο δύσκολους και έμπειρους αντιπάλους. Θα προσέξουν πρώτα την άμυνα και στη συνέχεια αν καταφέρουν να σκοράρουν, θα είναι το ιδανικό…
Είναι το πρώτο παιγνίδι της Ομόνοιας στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν ένα θετικό ξεκίνημα, οπόταν δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Χένινγκ Μπεργκ. Σε σχέση με το παιγνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό, οι περισσότερες διαφοροποιήσεις θα αφορούν τη  μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, ο Χούμποτσαν δεξιά και ο Λέζιακς αριστερά, στη μεσαία γραμμή οι Γκόμες, Γκόμεθ και πιο μπροστά ο Παπουλής, στα πλάγια από δεξιά ο Μποτεάκ και από αριστερά ο Τζιωνής και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντούρις.
Σέχου, Σενέ και Ασάντε οι οποίοι ήταν βασικοί με τον Εθνικό φαίνεται ότι θα μείνουν στον πάγκο ενώ θα γίνει και μια εσωτερική αλλαγή με τον Μποτεάκ.
*Με βάση νέα απόφαση της ΟΥΕΦΑ και η οποία ισχύει στη φάση των Ομίλων, οι ομάδες δικαιούνται 23 παίκτες στην αποστολή κάθε αγώνα. Οπόταν από τους 24 που πήρε μαζί του ο Χένινγκ Μπεργκ, ένας θα μείνει εκτός…