3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΛΑΖΟΣ:Δυστυχώς υποχρεωτικά με 11αδα ανάγκης

By on 24 Οκτωβρίου, 2020 0 2907 Views

Ο Δημήτρης Λάζος αναφέρθηκε στην Cytavision στα προβλήματα που άφησε η περιπέτεια της ομάδας με τον κορωνοϊο και εξήγησε γιατί η Ν.Σαλαμίνα παρατάχθηκε απέναντι στον Απόλλωνα με 11αδα εκτάκτου ανάγκης:

«Είναι μία εντεκάδα ανάγκης, είναι μια πραγματικότητα δυστυχώς, βιώνουμε την κατάσταση μετά τον κορωνοϊου και τις επιπτώσεις που μας αφήνει. Έχουν πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με την Δόξα εξειδικευμένες εξετάσεις και αναλύσεις όλων τον ποδοσφαιριστών για να δούμε που βρισκόμαστε και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμέναμε.

Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές με χαμηλή αιμοσφαιρίνη, με χαμηλό σίδερο και ο δείκτης καταπόνησης είναι πολύ ψηλός. Αυτό που μας έχουν συμβουλεύσει οι ειδικοί είναι να γίνει καλή διαχείριση. Έχουμε ξεκινήσει από σήμερα μία σειρά από ενέργειες για να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην έχουμε τραυματισμούς και να μπορέσουμε να πιάσουμε πιο καλή απόδοση στους αγώνες.

Υπάρχουν παίκτες που θα αγωνίζονται λιγότερο ή δεν θα αγωνίζονται για κάποιους αγώνες, δεν μπορούν να αγωνίζονται σε πέντε 90λεπτα μέσα σε 17 μέρες. Χρειάζεται η ομάδα να είναι έτοιμη για να μπορέσει να πάρει βαθμούς γιατί υπάρχει πίεση.

Δείτε την εντεκάδα της Νέας Σαλαμίνας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο…

Κίσσας, Σεργίου, Ανδρέου, Κρεάν, Πική, Σιαθάς, Μπαραβίκας, Σβοφς, Αντιόλο, Μόντες, Σανκόχ.

Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Βαρέλα, Λεμέσιος, Ντανίλο, Παύλου, Βινίσιους, Νικολάου, Χριστοφόρου, Τσίκο 

Πολλές οι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα. Ουσιαστικά μόνο τρεις ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο Μακάρειο και βρίσκονται στην εντεκάδα για το ματς του Τσιρείου. Αυτοί είναι Σμοφς, Σιαθάς και Κίσσας.