27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περίπατο με Ντιγκινί ο Απόλλωνας.Με πολλές απουσίες η Ν.Σαλαμίνα

Περίπατο με Ντιγκινί ο Απόλλωνας.Με πολλές απουσίες η Ν.Σαλαμίνα

By on 24 Οκτωβρίου, 2020 0 5338 Views

Με πρωταγωνιστή τον Νικολά Ντιγκινί, ο Απόλλωνας επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 στο Τσίρειο στάδιο, φτάνοντας στην έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γαλάζιοι εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας επίσης τα καλύτερα στατιστικά από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Σαλαμίνα από την πλευρά της συνεχίζει να παρουσιάζει προβληματική εικόνα, πληρώνοντας τις συνέπειες της δύσκολης δοκιμασίας που πέρασε με τον κορωνοϊό και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.Αγωνίστηκε με 11αδα ανάγκης χωρίς πολλούς βασικούς

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ανέλαβε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και εξαργύρωσε την υπεροχή της στο 12’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον, ο Αγκίρε έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ρομπέρζ με κεφαλιά έδωσε τη μπάλα στον Ντιγκινί ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να αντιδράει και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με αποτέλεσμα να έρθει σαν φυσιολογικό επακόλουθο το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα στο 32’ και πάλι με σκόρερ τον Ντιγκινί. Οι ερυθρόλευκοι είχαν στη συνέχεια κάποιες καλές προϋποθέσεις με τον Σιαθά, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το ημίχρονο τελείωσε 2-0 για τους γαλάζιους.

Συνέχισαν οι γαλάζιοι να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 61’ με κεφαλιά του Μπένσοπ. Στη συνέχεια έριξαν στροφές, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων και το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπικής διαδικασίας με τους γαλάζιους να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Αγκίρε, Κυριάκου, Ντένιτς (70′ Μάρκοβιτς), Πίττας (63′ Γκακπέ), Ντιγκινί, Λάρσον, Μπένσοπ(70′ Ματέι).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου, Ανδρέου, Κρεάν (61′ Παύλου), Πική, Σιαθάς (74′ Μπανζά), Μπαραβίκας, Τσμόβς, Αντιόλο, Μόντες (70′ Λεμέσιος), Σανκό.