4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Θα δώσουμε τα πάντα στους επόμενους αγώνες για τη Νέα Σαλαμίνα

ΧΡ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Θα δώσουμε τα πάντα στους επόμενους αγώνες για τη Νέα Σαλαμίνα

By on 24 Οκτωβρίου, 2020 0 2854 Views

Διαβάστε όσα είπε ο βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα. 

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την δίκαιη νίκη του. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για μας. Πρέπει όλοι μας να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να κερδίσουμε. Θα μείνουμε όλοι ενωμένοι. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε. Μετά από 25 μέρες αποχή, έχουμε 5 αγώνες σε 16 μέρες. Δεν είναι εύκολο. Θα δώσουμε τα πάντα στους επόμενους αγώνες για την Νέα Σαλαμίνα. Να μείνει ο κόσμος δίπλα μας. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια” 

“Αποκλείεται στις επόμενες βδομάδες να είναι έτοιμοι  οι παίκτες. Κάνουμε δύο προπονήσεις και πάμε σε παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις τους ρυθμούς. Πάμε σε προπόνηση συντήρησης και παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τα παιχνίδια να ανεβάσουμε την φυσική μας κατάσταση. Ελπίζουμε να δουλέψουμε στην διακοπή που έρχεται. Παίζουμε Σάββατο, αύριο έχουμε αποθεραπεία, η δεύτερη μέρα κανονικά είναι ρεπό, μετά κάνεις επαναφορά και μετά έχουμε παιχνίδι! Άρα πως θα ανεβάσουμε ρυθμούς. Μπορούσε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση. Πληγωθήκαμε από τον κορωνοϊό. Ακόμα και μια ομάδα με προετοιμασία και φυσική κατάσταση αν παίξει πέντε αγώνες σε 16 μέρες, θα υπάρχει κόπωση. Είμαι έντονος… Μιλάμε για αντοχές και ανθρώπους” 

“Εσείς πιστεύετε ότι η αντιμετώπιση ήταν δίκαιη; Μπορεί λόγω την ημερομηνιών να μην μπορούσε αλλά αυτά είναι τα δεδομένα. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια. Δεν κατηγορώ. Υπάρχουν κύπελλα, πρωτάθλημα… Είναι δύσκολο και για μας”