28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Η Ανόρθωση 1-0 στο Α΄ημίχρονο(Βίντεο το γκολ)

By on 25 Οκτωβρίου, 2020 0 1517 Views

Στο 9ο λεπτό του ντέρμπι της Ανόρθωσης με το ΑΠΟΕΛ, η Κυρία άνοιξε το σκορ με τον Βργκοτς.To 1-0 είναι και το σκορ του Α΄ημιχρόνου
Δείτε το βίντεο με το γκολ:

9΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Ανόρθωση. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ, κακό διώξιμο από τον Νούχιου που έστρωσε την μπάλα στον Βργκοτς αντί να την απομακρύνει και o Κροάτης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

25΄ Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ζαχίντ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μερκής με κεφαλιά έδωσε στον Λουντέμο ο οποίος επίσης με κεφαλιά ανάγκασε τον Λόρια σε εντυπωσιακή απόκρουση και η μπάλα έφυγε κόρνερ με την βοήθεια και του δοκαριού.

41΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Σε μια αντεπίθεση από δεξιά ο Κβιλιτάια βρήκε τον Οκριασβίλι ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σίλβα ο οποίος απέκρουσε με το πόδι σε κόρνερ.

 Μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ζαχίντ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Νούχιου έπιασε την πολύ καλή εκφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

61΄Ο Λόρια εξουδετερώνει το σουτ φάουλ του Ατζίλι.

67΄ΓΚΟΛ 2-0. Ο Κβιλιτάια με συρτό σουτ παραβιάζει την εστία του ΑΠΟΕΛ και ξεγελά τον Σίλβα που έχει ευθύνη για το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ έστρωσε την μπάλα με το χέρι όμως από την τηλεόραση φάνηκε οτι κατέβασε με τον ώμο την μπάλα