28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ώρα για μεγάλο ντέρμπι. Πως θα παίξουν ,τι στοχεύουν Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ(Ομόνοια-ΕΝΠ, Εθνικός-Ολυμπιακός τα άλλα δυο παιχνίδια)

Ώρα για μεγάλο ντέρμπι. Πως θα παίξουν ,τι στοχεύουν Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ(Ομόνοια-ΕΝΠ, Εθνικός-Ολυμπιακός τα άλλα δυο παιχνίδια)

By on 25 Οκτωβρίου, 2020 0 449 Views

Συνεχίζεται σήμερα η 8η άγωνιστική του πρωταθλήματος  Cyta και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος όπου η Ανόρθωση υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ σε ένα σημαντικό από κάθε άποψη παιχνίδι .Η Ανόρθωση με βελτιωμένη αγωνιστική κατάσταση και ψυχολογία μέσα στην έδρα της στοχεύει μόνο τη νίκη που θα την κρατήσει σε στενή επαφή με την κορυφή και θα την τονώσει ψυχολογικά ενόψει και της συνέχειας που ακολουθούν συνεχόμενοι αγώνες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στη διάθεση του και τον Οκριασβίλι και τον Καλτσά που θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Εθνικό την Τετάρτη ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα που θα επηρεάσουν τον σχεδιασμό του για το ντέρμπι. Απλά υπάρχουν ερωτηματικά ποιο αρχικό σχήμα θα επιλέξει. Ο Μανιάς με το χατ-τρικ της περασμένης βδομάδας δύσκολα βγαίνει από την 11αδα  αν και  ο Κβιλιτάια είναι έτοιμος και ξεκούραστος ενώ λογικά ο Καλτσάς θα επιστρέψει στην 11αδα στο δεξί άκρο.

Το ΑΠΟΕΛ έχει επίσης ένα στόχο. Τη νίκη σε ένα ντέρμπι που θα ηρεμήσει την κατάσταση στην ομάδα και θα αναπτερώσει το ηθικό της. Μέχρι τώρα το ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε και ψάχνει μια επιτυχία που θα αλλάξει τα δεδομένα. Αν μπορεί θα φανεί το απόγευμα με τον Ουζουνίδη ναι μεν να μην νιώθει άνετα στον πάγκο αλλά νιώθει και την ανάγκη να αλλάξει πρόσωπα και στρατηγική. Ποιούς θα επιλέξει στην αρχική 11αδα?Ο Ανουάρ θα είναι στην κερκίδα οπότε ανοίγει μια θέση στο κέντρο ενώ ο Νσούε μάλλον θα παίξει δεξιά στην άμυνα ενώ ίσως επανεμφανιστεί ο Μερκής στο κέντρο της άμυνας ,με τον Νούχιου να διεκδικεί την θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του Σαχάρ

 Στα άλλα παιγνίδια η Ομόνοια υποδέχεται την Ένωση ενώ ο Εθνικός θα φιλοξενήσει στο Δασάκι τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου
Πάφος F.C. – Καρμιώτισσα 3-0
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου
Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα 3-0
Ερμής – ΑΕΚ Λάρνακας 0-2
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου
16:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (Cablenet)
18:00 Ομόνοια – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Primetel)
19:00 Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός (Cytavision)
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου
18:00 Δόξα – ΑΕΛ (Cytavision)